You are currently viewing Vital sejr i kolossal kulisse

Vital sejr i kolossal kulisse

Jubelbrøl var der mange af denne fredag aften i Lollands Bank ARENA, hvor det blev til en sejr over allerede oprykkede TMS Ringsted med 35-32.

På mange måder skulle der tages revanche. Vi tabte selv på det, der skulle have været en festlig aften sidste fredag mod Rækker Mølle og måtte herefter se TMS Ringsted løbe med den direkte oprykning dagen efter. Men selvom vi snød os selv for denne ”oprykningsfinale” var kampen – og pointene – stadig af vital betydning, da pladserne i top-3 stadig er i spil.

I 1. halvleg var det, modsat sidste fredag, meget nemt at se hvilket hold som havde noget at spille for. Vi udviste klart større engagement end gæsterne og energien udmøntede sig i en 11-7-føring. Gennem hele 1. halvleg havde vi styr på TMS Ringsteds ellers så dygtige forsvar. Hele 20 scoringer blev det til i kampens første 30 minutter, og pauseføringen lød på sikre 20-14.

Momentum holdt til midtvejs i 2. halvleg, hvor kampens topscorer Nicolai Jørgensen gjorde det til 28-21 på straffekast efter en sekvens, der kostede gæsternes træner Marc Uhd det røde kort. Kampen var på dette tidspunkt meget hektisk, men det der lignede en afgørelse på kampen, blev startskuddet til en nervøs forestilling. Skarpheden i angrebet dalede drastisk og TMS Ringsted lykkedes med en række kontrascoringer. Helt tæt på kom de ved Mark Nikolajsens reducering til 30-29. Men i ”crunch time” genfandt vi den rette timing og skarphed og løb med den forløsende sejr.

Drømmen om oprykningskampe lever. Nu er vi i en position, hvor vi selv kan afgøre tingene. På lørdag venter en tur til Grindsted i grundspillets – forhåbentlig ikke sæsonens – sidste opgør.

Topscorer blev Nicolaj Jørgensen med 9 mål efterfulgt af Lasse Højgaard, der spillede et brag af en kamp og nettede 7 gange på 7 forsøg.

Man of the Match blev Daniel Astrup, kåret af Martin Boesen og Holger Schou Rasmussen fra Lolland Kommune.