OM TSØ

OM TEAM SYDHAVSØERNE

Team Sydhavsøerne blev stiftet som klub i 2003 og har hjemmebane i Maribo Hallerne.

I dag er Team Sydhavsøerne meget mere end en håndboldklub med en trup i herrernes 1. division.

Team Sydhavsøerne er blevet samlingspunktet for et kæmpe netværk af lokale virksomheder og erhvervsfolk.

Organisation bliver i høj grad båret frem af frivillighed og hjerte for klubben. De få ansatte, vi har, gør et kæmpe stykke arbejde for at få alle trådene til at nå sammen. Det gør de blandt andet via en hel række af frivillige, der hjælper til på mange forskellige fronter. Vi er taknemmelige for hver en håndsrækning til Team Sydhavsøerne.

Der skal lyde en stor tak til vores store partnernetværk og frivillige, som gør klubbens eksistens mulig – uden jer, intet Team Sydhavsøerne!

Vores Mission

Det er vigtigt at have et formål med sin forening eller virksomhed. Derfor har Team Sydhavsøerne valg at deres mission skal være synlig for alle.

Team Sydhavsøernes mission er at videreudvikle et lokalt, bæredygtigt grundlag for deltagelse i dansk elitehåndbold på herresiden.

Med solid forankring i moderklubberne Rødby HK og HMH skal Team Sydhavsøerne udvikles og styrkes. Det skal ske med et socialt netværk omkring Team Sydhavsøernes værdier, fans, spillere, ledere, partnere og frivillige støtter.

I fællesskab skal positionen som den førende håndboldklub – sportsligt, økonomisk, tilskuermæssigt og socialt på Lolland-Falster og Sydsjælland fastholdes og udbygges.