You are currently viewing TSØ Support er klar til kamp

TSØ Support er klar til kamp

Når Team Sydhavsøerne på fredag skal møde Otterup på udebane, bliver det med TSØ Support på sidelinjen. Som altid har fanklubben sørget for gratis bustur for deres medlemmer, som vil være klar til at støtte holdet med god stemning, klappen og trommer.

TSØ Support er Team Sydhavsøernes fanklub og blev etableret i sommeren 2013. Klubben er drevet af frivillige kræfter og fantastiske sponsorer, og i spidsen står formand Karsten Øtettgaard. Om kampen på fredag udtaler han følgende:

”Vi håber, og forventningen er jo stor, at drengene går over og tager en sejr i Otterup. Vi ved godt, at det er svært, men vi har store forventninger til, at vi får en sejr derover, så vi rigtigt kan feste på vej hjem og nyde det. Også så vi kan få en rigtig fred hjemmebane til de næste to kampe.”

Fanklubben byder med glæde nye medlemmer velkommen, hvis man har lyst til at være en del af et fantastisk fællesskab fyldt med gode håndboldoplevelser og -anekdoter. Der er allerede god opbakning om supportbussen til Otterup, der kører kl. 15.45 i morgen, men hvis man er hurtig, kan man måske nå at få en plads ved at kontakte næstformand Flemming Pedersen (51207158) eller bestyrelsesmedlem og kasserer Benny Appelby (21472973). I hvert fald kommer Karsten med en klar opfordring til alle:

”Jeg glæder mig afsindigt til at komme afsted og at få så mange dejlige supportere, sponsorer og klubfolk med – folk, der har et rødt TSØ-hjerte. Det bliver en fed oplevelse, hvis vi vinder derover. Alle er velkomne. Hvis man ikke er medlem af supporten, er det jo ikke sådan, at vi siger: ’Ej, I kan ikke komme med’. Tag dog med og prøv at se, om det er noget for jer.”

Har du lyst til at vide mere om TSØ Support kan du læse mere på deres hjemmeside https://tsosupport.dk/.