You are currently viewing Stort nederlag i Lemvig

Stort nederlag i Lemvig

Lemvig-Thyborøn var klart bedst i den første af oprykningskampene og vi må rejse fra det vestjyske med et klart nederlag på 24-32.

Det blev desværre en kamp, hvor ligaholdet Lemvig-Thyborøn konstant havde overhånden på os. En høj scoringsfrekvens har været en af vores store styrker i et flot 2023, men denne eftermiddag skulle vi spille knap 10 minutter før vi kom på tavlen for første gang. Indtil da havde værterne nettet 3 gange trods en række store redninger af Oliver Larsen. 

Det lignede kortvarigt at vi ville være bedre med i kampen, da Nicklas Bjerre Petersen udlignede til 4-4, men dét momentum var en stakket frist, for herefter trak vestjyderne igen fra os og kom på 7-4. Resten af halvlegen blev en kamp for at hænge på og da hornet lød for sidste gang viste lystavlen da også en beskeden tomålsføring til Lemvig-Thyborøn; 14-12. 

Desværre blev de sidste 30 minutter en ensidig affære med hjemmeholdet som toneangivende. Differencen blev hurtigt udbygget til 5 mål og da kampen gik ind i sin sidste fjerdedel bragte Jon Katballe Lemvig-Thyborøn afgørende i front med 24-16. Vi må også erkende, at hjemmeholdets keeper Daniel Freyr Andrésson stod en fremragende kamp (redningsprocent: 50!) og gjorde livet surt for vores skytter. Den store føring holdt altså hele vejen, og vi må erkende at værterne i dag havde klart mere at skyde med, end vi selv havde.

Nederlaget blev altså på klare 24-32. Den gode nyhed er, at det blot kræver en sejr på et enkelt mål, når Lemvig-Thyborøn på onsdag gæster Lollands Bank Arena. Der spilles nemlig efter princippet “først til 3 points”, så med en sejr på vores stærke hjemmebane vil vi tvinge et tredje og afgørende opgør i Lemvig frem.

Topscorer for TSØ blev stregspiller Daniel Astrup med 6 mål på 6 forsøg. Daniel Sørensen, Lasse Højgaard og Nicolaj Jørgensen lavede alle 4.

Opgøret på onsdag i Lollands Bank ARENA fløjtes op kl. 20.00. Uanset hvad bliver det sæsonens sidste hjemmekamp, så kom og støt drengene og hjælp dem til at forlænge sæsonen