You are currently viewing Klart nederlag til Skovbakken

Klart nederlag til Skovbakken

Det, der i starten af kampen lignede en overkommelig opgave, udviklede sig til en møghamrende frustrende eftermiddag i Vejlby-Risskov Hallen. Værterne Skovbakken vandt med 36-33. En sejr, der ikke var et mål for stor, hvis vi skal være ærlige.

Stillingen var 12-8 i vores favør efter kampens første 20 minutter. På dette tidspunkt havde Skovbakken haft svært ved at få nettet til at blafre på andet end kontrascoringer efter TSØ-fejl. Men det skulle vise sig at være grusomme, falske forhåbninger. For herfra gik alt i stå og vinden blæste med stormstyrke hjemmeholdets vej. Firemålsføringen blev vekslet til 14-17 ved pausen i Skovbakken-favør.

Et lillebitte momentum i 2. halvlegs begyndelse var langt fra nok. Kampens sidste 30 minutter var en kavalkade af fejl i begge ender af banen. Særligt var det en svær defensiv kamp. Skovbakkens føring nåede op på hele 30-23 inden det lykkedes at pynte gevaldigt i slutfasen. Det var bare ikke godt nok mod en modstander, vi forventede at kunne slå. Niels Dahl blev topscorer med 9 scoringer.

Kæmpe tak for støtten til den håndfuld TSØ-supportere, der tog den lange vej denne lørdag eftermiddag.