You are currently viewing Sejr påkrævet

Sejr påkrævet

Man kunne i kamp 1 ikke mærke på hjemmeholdet, Lemvig, at de havde kniven på struben. Ikke i form af nervøsitet i hvert fald, men snarere på en masse gejst og vilje.

Vi kom under et markant fysisk pres fra start, hvilket resulterede i, at vi spillede alt for langsomt og for langt væk fra mål og kom dermed ikke til chancer. I stedet begik vi rekordmange tekniske fejl, som gav kontrascoringer.

Vi vidste, der er forskel på liga og 1. division, men vi sidder tilbage med en følelse af, at ikke blot Lemvig, men faktisk også at vi selv, gjorde det svært for os selv. 15 tekniske fejl blev der registreret og i tillæg hertil mange brændte chancer.

Nu ved vi, hvad der først og fremmest kræves – nemlig meget mere gåpåmod i duellerne. Vi er nødt til i langt højere grad at komme på kant af dem og skabe overtal.

Det kræver helt sikkert mange kampe at vænne sig til den intensitet og fysik, der spilles med i ligaen, men vi har en tro på, at en enkelt kamp i denne omgang har givet os erfaringer nok til at levere en helt anden indsats.

Lollands Bank ARENA alene betyder uden tvivl nogle mål til forskel, og kan vi “bare” halvere antallet af tekniske fejl, så har vi tegningen til en lige kamp.

Ét er i hvert fald sikkert – vi får brug for en heroisk opbakning og støtte, der kan hjælpe vores drenge til at yde de sidste procenter og dermed sørge for, at onsdagens kamp ikke bliver sæsonens sidste, men fremtvinge en altafgørende gyser, hvor alt kan ske allerede på lørdag.

God kamp!

– Morten Juul, sportschef 

__________

OPRYKNINGSKAMP I LOLLANDS BANK ARENA

TSØ – Lemvig-Thyborøn Håndbold
Spilles ons. d. 17. maj. kl 20.00 i Lollands Bank ARENA

Info om billetter.

Kampsponsor: Femern Belt Energy & Ringtved A/S
Man of the Match-sponsor: Brdr. Pedersen A/S
Boldsponsor: KS Værktøj
Time out-sponsor: REX Køleinventar