You are currently viewing Sæsonen slutter her

Sæsonen slutter her

Vi tager en sæson mere i 1. Division. Det begyndte ellers godt – men endte med en håndboldlektion. Klasseforskellen var igen stor og Lemvig-Thyborøn kunne tage fra Lollands Bank ARENA med en kæmpesejr på 34-22.

En kogende arena kunne ellers glæde sig over en glimrende TSØ-start. Oliver Larsen brændte banen af med mange store redninger og i angrebet var der fart over feltet med en række kontraløb og snilde i 7-mod-6, som blev spillet ud fra start. Lasse Højgaard cementerede den gode start med sin scoring til 5-2 og ikke længe efter nettede årets spiller i både TSØ og hele 1. Division, Nicolaj Jørgensen, til 7-4.

Efter en Lemvig-timeout begyndte gæsterne langsomt at vise klassen og æde sig ind i kampen. Faktisk så meget så de hurtigt nåede helt på omgangshøjde. Nu begyndte keeper Daniel Freyr Andresson igen at gøre det surt for os og i den anden ende blev vestjyderne noget skarpere. Pludselig hed stillingen 10-12 og ved pausen 12-13.

Vi åbnede 2. halvleg med en Daniel Sørensen-udligning, men de mange, der håbede på en spændende slutning på kampen blev slemt skuffede. For herfra stod der Lemvig-Thyborøn på det hele. Andresson fortsatte storspillet i målet og i angrebet bombede gæsterne den ene bold i nettet efter den anden.

Allerede med 18 minutter igen lignede det en umulig opgave, da Jorn Smits gjorde det til 22-15 i gæsternes favør. Herfra var det en formsag for Lemvig-Thyborøn. Vi havde ganske enkelt ikke mere at skyde med, gæsterne slap aldrig foden fra gaspedalen og buldrede på, så forskellen mellem Håndboldligaen og 1. Division måtte siges at være ganske tydelig. Det trofaste publikum i Lollands Bank ARENA rejste sig dog mod slutningen og klappede anerkendende for den flotte bedrift det var at komme hertil.

Det bliver altså ikke til oprykning i denne omgang. Men drengene og teamet bag skal have al mulig ros for en stor sæson, hvor de, særligt efter jul, har givet publikum i Lollands Bank ARENA og på mange udebaneture en masse store oplevelser. Der skal lyde en særlig stor tak til TSØ Support for deres ukuelige opbakning sæsonen igennem.

TSØ-topscorer blev Alexander Nielsen med 5 mål. Alex blev da også kåret til Man of the Match af Martin René Pedersen fra Brdr. Pedersen.