You are currently viewing Rigtig god påske til alle

Rigtig god påske til alle

Kære partnere, supportere, frivillige og alle TSØ-fans

Vi nærmer os afslutningen på sæsonen 2022/2023 her op mod påske. Det har været en meget begivenhedsrig sæson for alle vores 4 hold.

U17
U17-holdet har leveret en rigtig flot præstation i 2. Division for U17-Hold. En del af vores spillere har været på efterskole i dette skoleår, og derfor har de ikke været til rådighed. Det betød, at vi faktisk stod uden et hold tæt på sæsonstart. Med ved hårdt arbejde fra de tilbageværende drenge samt træner Johan Strange startede et par nye spillere, kunne sæsonen derved gennemføres. Holdet har vundet deres række og skal spille slutspil efter påske. Det er en utrolig flot præstation af holdet og træner.

U19
U19-holdet har ligeledes leveret en fantastisk præstation i U19-Ligaen. Her har der også været en smal trup, som har spillet mange tætte kampe, og vores drenge har som det eneste hold formået at slå Nordsjælland Håndbold, som vinder Ligaen suverænt. Holdet ender på en meget flot 5. plads. Vi er meget imponerede over, at en del af spillerne har bidraget med mange kampe på vores 2. Division Herrer. Det har krævet rigtig mange ressourcer hos de unge herrer samt træner Kenneth Jørgensen og Johan Zanotti for at få alle ender til at nå sammen. Den udvikling, som vores U19-spillere har været igennem i denne sæson, er vi meget stolte af.

2. Division Herrer
2. Division Herrer – som kan betegnes som et ung-seniorhold, har også leveret varen på fornemste vis. Holdet ender på en solid 7. plads med 20 point for 22 kampe. Som tidligere nævnt har der været brug for stor hjælp fra U19-spillerne for at kunne stille et slagkraftigt hold. Vi har aldrig stillet med det samme hold 2 kampe i træk, og træner Henrik Cieslak har ofte haft hovedbrud få dage før kamp, da holdet først kunne stilles i sidste øjeblik. Til trods for det har holdet spillet mange flotte kampe og tog bl.a. point fra oprykkerne Køge Håndbold på hjemmebane. Holdet er utrolig vigtigt for os i forhold til udvikling af unge spillere, da de spillere, som ikke får så meget spilletid på 1. Division, kan få en masse spilletid på dette hold. Her er der virkelig fokus på udviklingsdelen.

1. Division Herrer
På lørdag afgøres det, om 1. Division bliver nummer 2, 3 eller 4 i denne sæson. Vi har haft et forrygende 2023, hvor det er blevet til 8 sejre i 9 kampe. Vi har været det hold, som har samlet klart flest point i 2023, og dette betyder, at vi selv kan afgøre vores skæbne i Grindsted. Med en sejr bliver vi nummer 2, og ved uafgjort er vi sikret mindst en 3. plads. Ved juletid lå vi på en 5. plads med en del point op til de ”sjove” pladser. Et utrolig flot arbejde af spillerne, Nick Szwiec, Jakob Green og resten af teamet. De har virkelig leveret varen på denne side af jul. 

Vi har oplevet en kæmpe interesse fra fans og partnere i de sidste afgørende hjemmekampe. Det har været fantastisk at opleve 400 gæster til spisning i Aage Maagensen Loungen og 1.200 tilskuere i Lollands Bank ARENA. Det har sitret under kampene, og vi kan kun håbe, at dette kan bevares – både i (forhåbentlig) kvalifikationskampe samt næste sæson.

Lige nu arbejder vi med flere scenarier. En 2. plads vil give kvalifikationskamp til Ligaen mod Skive eller HØJ på hjemmebane lørdag den 15. april, en 3. plads vil give kvalifikationskamp til Ligaen mod Skive eller HØJ lørdag den 22. april, og hvis vi bliver nummer 4, slutter sæsonen efter lørdagens kamp. Så snart tingene er afgjort i Grindsted, vil der blive meldt ud, hvordan de kommende uger vil forme sig.

Er I klar til på lørdag?
Hvis I overhovedet har mulighed for det, vil al opbakning til kampen i Grindsted blive modtaget med kyshånd fra holdet. Det vil være en vild præstation af vores drenge, hvis vi kan få de spændende kvalifikationskampe. Det er efterhånden mange år siden, vi har prøvet det sidst.

Derfor – sæt kryds i kalenderen på lørdag kl. 16.00.

Her hvor sæsonen går på hæld, vil vi sige tak for en fantastisk opbakning fra jer alle sammen – jeres opbakning er bare fremragende. Tusind tak for det!

Med venlig hilsen
Team Sydhavsøerne