You are currently viewing Proppen skal sættes i mod Roskilde Håndbold

Proppen skal sættes i mod Roskilde Håndbold

Tre præstationer i træk på et niveau under, hvad vi ved, vi kan levere, er hvad det er blevet til, efter holdet for godt to uger siden var ramt af Corona.

Fælles for alle tre kampe er, at særligt forsvaret har været i ubalance. Således har vi i alle tre kampe indkasseret over 30 mål, hvilket til sammenligning kun skete to gange i hele første halvdel af turneringen.

Nu gælder det om at vende tilbage til de dyder, vi indledte sæsonen med, hvor vi ikke havde fokus på tabellen, men koncentrerede os om at spille seværdigt og underholdende håndbold og stå sammen som hold – både på og udenfor banen.

Derudover er der taktiske justeringer, der skal klares i træningslokalet, for det er nødvendigt, at vores defensiv fungerer bedre, hvis vi skal slå fredagens modstander fra Roskilde, der i fem af de seneste seks kampe har scoret mere end 30 mål.

Man skal, især i denne fase af turneringen, ikke lade sig forblænde af placeringer i rækken. Der er i år nærmest rekordmange hold indblandet i bundstriden og disse kommer med alt, hvad de har – det gælder helt sikkert også for Roskilde i dag.

Vi skal matche og overmatche vores modstandere på udtryk, udstråling og fight fra første fløjt. Alt det der kan være svært at træne i ugens løb, skal mobiliseres af hver enkelt spiller og udleves fredag aften kl. 20 og to gange 30 minutter frem.

Efter mindre gode præstationer er lysten til at bakke op måske ikke den største blandt dem, der bakker Team Sydhavsøerne op. Men faktum er, at det er på fredag, at drengene har allermest brug for jeres hjælp uden for banen. Så hermed en opfordring til at møde op og bakke op og derigennem hjælpe drengene tilbage på sporet.

Rigtig god kamp.

– Morten Juul, sportschef.

Kampen spilles: Fredag d. 11. februar kl. 20.
For mere info om billetter læs her.