You are currently viewing Oskar forlænger

Oskar forlænger

Oskar Hare forlænger den kontrakt, der var gældende til og med næste sæson, så aftalen nu gælder til 2027.

Oskar har, med undtagelse af en afstikker til Gunslevholm Idrætsefterskole, spillet hele sit håndboldliv i Maribo Hallerne og fortsætter således med det i hvert fald 3 sæsoner yderligere – ud over den, vi er i gang med.

Morten Juul:

“Oskar har i indeværende sæson fået sit reelle gennembrud og har vist, at han i den grad har niveauet til at spille med her. Det er grundet ærgerlige omstændigheder blevet til rigtig meget spilletid og denne ændrede rolle, har han forvaltet over al forventning. Han ligger i øjeblikket med en scoringsprocent på 79%, hvilket er meget højt sammenlignet med andre på fløjene i 1. division og liga. Derudover har Oskar udviklet sine defensive kompetencer og klør på for at gøre det samme med fysikken. I det hele taget er han en kultur- og værdibærer, som vi selvfølgelig skal holde i Team Sydhavsøerne meget længere.”

Oskar træner i øjeblikket sammen med resten af truppen på livet løs og glæder sig til snart (3. februar) forhåbentlig at fortsætte den flotte stime, holdet sluttede 2023 af med.

Om beslutningen om at forlænge udtaler Oskar:

“Jeg har valgt at forlænge med TSØ, fordi jeg først og fremmest trives virkelig godt i klubben. Jeg er glad for at være en del af en spændende trup, som ser ud til at være stort set identisk den kommende sæson. Setuppet i klubben trives jeg i, og de giver mig gode muligheder for videre udvikling. Det er altså et naturligt valg for mig at fortsætte i klubben.”

Oskars spillersponsor er Cocotten og de glæder sig ligesom alle i og omkring TSØ til følge Oskars videre udvikling!