You are currently viewing Ny talentkoordinator i TSØ

Ny talentkoordinator i TSØ

Et vigtigt grundstof i Team Sydhavsøerne er lokalt forankret talentudvikling. Netop på dette punkt har klubben valgt at opruste til den kommende sæson.

TSØ tilknytter derfor Johan Strange som klubbens nye talentkoordinator. Hans primære opgaver bliver at sikre kontinuitet i udviklingen af klubbens egne unge spillere og at skabe rammerne for en bæredygtig transition mellem ungdom og senior. På gulvet får han ansvaret for TSØ’s U17 Drenge.

Johan Strange kommer med stor erfaring fra mange års ungdomsarbejde i bl.a. FIF. De seneste fem år har han arbejdet på Skolerne i Oure. Han er desuden gammel HMH-dreng, så der er i den grad tale om en genforening.

Sportschef Morten Juul udtaler:

”Tilknytningen af Johan er noget nær et ideelt match, idet han har lokale rødder og samtidig har erfaring fra nogle af de fremmeste talentudviklingsmiljøer i Danmark. Jeg forventer at Johan i samarbejde med vores dygtige trænere, kan give hele setuppet et løft, herunder akademidelen til de spillere, der vil investere ekstra i deres egen udvikling. Et særligt indsatsområde bliver fastholdelse af vores spillere. Vi oplever et massivt frafald i ungdomsårene samt i transitionen fra ungdom til senior. Vi skal blive bedre til at få vores spillere retur fra efterskole og vi skal evne at hjælpe vores spillere med at prioritere håndbold i en stresset tilværelse med uddannelse, job og sociale aktiviteter.

Herudover har det længe været et ønske at opprioritere vores eksterne kommunikation og lade dem, der følger os komme lidt tættere på. Ligesom vores partnere også kommer til at opleve en øget eksponering med denne satsning.”

Johan Strange udtaler:

”Det var meget nemt at sige ja til jobbet. Team Sydhavsøerne og Maribo Hallerne har i mange år dannet ramme om god talentudvikling, men vi skal altid stræbe efter at blive endnu dygtigere, og den udvikling ser jeg meget frem til at blive en del af. Jeg har faktisk svært ved at skjule min begejstring over det. Maribo hHllerne har en meget særlig plads i mit hjerte, eftersom jeg snørede mine første håndboldsko her. Jeg glæder mig ufatteligt meget til at kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for en by og en landsdel, hvor håndbolden altid har spillet en stor rolle i lokalsamfundet.”

Udover jobbet som talentkoordinator får Johan Strange også kommunikationen omkring 1. Div. Herrerne (tsho.dk og SoMe) som ansvarsområde.