You are currently viewing <strong>Nederlag i sidste sekund</strong>

Nederlag i sidste sekund

Det var en af de tungere oplevelser, da kampen mod Grindsted GIF blev fløjtet af. Få sekunder før hornet lød bragede gæsternes store profil Daniel Jørgensen bolden i nettet til slutfacit 28-29.

Som cifrene antyder, så var det en helt tæt kamp i Lollands Bank Arena denne lørdag eftermiddag. Pausestillingen lød på 15-15, og på intet tidspunkt førte nogen af holdene med mere end 2 mål. Jo længere kampen skred frem, jo mere stod det klart, at det ville blive helt tæt til sidste sekund.

Føringen lå ellers længe på vores hænder i 2. halvleg, men Grindsted blev ved med at bide fra sig og udlignede føringen hver gang de fik muligheden. Momentum skiftede med godt 10 minutter tilbage af opgøret. Gæsternes stærke forsvar gjorde det svært for os og målmand Christian Wetche tog hvad han skulle.

Med knap et minut igen spillede vi dog for føringen og sejren, men desværre brændte Nicolai Jørgensen sit gennembrud på ydersiden. Og i kampens sidste forsvarsaktion kom vi desværre til kort. Tungt, men bestemt heller ikke ufortjent, at Grindsted tilkæmpede sig sejren.

Topscorer blev Nicolai Jørgensen med 8 scoringer. Daniel Astrup blev af Anders fra Euro-Workers kåret til kampens TSØ-spiller.

Næste kamp er lørdag den 10/12 kl. 15.00, hvor TM Tønder kommer på besøg i Lollands Bank Arena.