You are currently viewing Nederlag efter tam indsats

Nederlag efter tam indsats

Det blev til første TSØ-nederlag i 2023, da Rækker Mølle Håndbold tog begge points med fra Lollands Bank ARENA med sejrscifrene 27-31.

Op til opgøret havde trænerteamet glædet sig over en sæsonafslutning, hvor alt stadig er på spil. Om det var kampens store betydning, der tyngede, skal være usagt. Men det var ikke et TSØ-mandskab med samme skarphed som for en uge siden mod Otterup, som betrådte banen. Spillet var forkrampet og afslutningerne særdeles uskarpe. Dette udnyttede Rækker Mølle til en 10-5-føring. Så ramte målvogter Oliver Larsen en fremragende stime, og et skifte til 7-mod-6 gav angrebsspillet en anden snert, således at der op mod pausen blev udlignet til 12-12.

Desværre formåede vi kun kortvarigt i 2. halvleg at ride videre på dét momentum. To gange – ved 13-12 og 14-13 – formåede vi at komme i spidsen, inden marginalernes pendul igen svingede udeholdets vej. Pludselig stod det 17-21 og ikke længe efter 18-24. Kampen syntes tabt.

Minder om tidligere kampes comeback var ved at få stor næring, da Nicklas Bjerre Petersen med fire minutter igen reducerede til 26-27 foran en atter kogende Lollands Bank ARENA. Denne gang blev comebacket kun ved tilløbet. Rækker Mølle var for kloge og for skarpe i slutfasen og satte afgørende trumf på.

Man of the Match blev Nicklas Bjerre Petersen, kåret af Daniel Engdahl fra Slagter Engdahl.

Topscorer blev Nicolaj Jørgensen med 6 fuldtræffere, efterfulgt af Alexander Nielsen, Lasse Højgaard og Nicklas Bjerre Petersen med hver 5.

Der er en ny hjemmekamp på fredag d. 31/3. Rækkens tophold TMS Ringsted kommer på besøg i Lollands Bank ARENA med kampstart kl. 20.00.