You are currently viewing <strong>Kølig slutfase gav ny etmålssejr</strong>

Kølig slutfase gav ny etmålssejr

Endnu en gyser, endnu en kneben TSØ-sejr. Det blev til to i træk af de rigtig sjove gevinster, da Aarhus HC i egen hule blev nedlagt med 31-30.

Det havde ikke behøvet blive så spændende, for i kampens første 40 minutter stod der TSØ på det meste. Særligt i de første 20 minutter flød angrebsspillet bedre end længe. Bagkæden med Niels Dahl, Nicolai Jørgensen og Rasmus Larsen krydsede Aarhus-forsvaret rundt og skød boldene i nettet efter behag, hvilket gav en føring på 13-9. Ved pausefløjtet lød føringen på 17-15.

2.halvleg blev, akkurat som sidste lørdag, en intens og svingende forestilling. Firemålsføringen blev ellers genetableret, men fejlene sneg sig ind og et par TSØ-udvisninger gav hjemmeholdet momentum. Med godt et kvarter igen kom Aarhus HC foran 24-23. 

Slutfasen blev som nævnt endnu en neglebider. Momentum svang vores vej og Nicolai Jørgensen udnyttede et Aarhus-boldtab ved 7v6 og sendte bolden i det tomme mål til 29-26. Men værterne nægtede at slippe grebet og et par Jens Fredsgaard-redninger gjorde, at Aarhus HC til sidst spillede for en udligning. TSØ-forsvaret gjorde dog det hårde, nødvendige arbejde og tvang hjemmeholdet til en ukvalificeret afslutning, og dermed kunne TSØ-spillerne kaste sig jublende i armene på hinanden i en sky af rød konfetti fra de medrejsende supportere. 

Fire points af fire mulige I 2023 er bestemt godkendt. Nu skal gejsten og skarpheden fastholdes til de kommende kampe. I skrivende stund indtager vi den vigtige 3. plads og i det hele taget er der snor i toppen.

Topscorer blev Nicolai Jørgensen med 9 rene fuldtræffere, efterfulgt af Niels Dahl og Nicklas Bjerre Petersen med hver 5.

Næste kamp er på lørdag kl. 15.00, hvor Skovbakken kommer forbi til en forhåbentlig fyldt Lollands Bank Arena.

Artiklen opdateres med ord fra cheftræner Nick Szwiec.