You are currently viewing Optakt: TSØ vs. FIF

Optakt: TSØ vs. FIF

Vi er kommet flot fra start – fem sejre i træk og en førsteplads. Vi har spillet tætte kampe, hvor nogle vil hævde, at niveauet ikke har været i top, fordi modstanderne har været formodede bundhold.

Men det, der for holdet er hovedfokus, er snarere bundniveauet end topniveauet. De fleste er bekendt med, at holdet de senere år har kæmpet med netop dette. De seneste fem kampe har dog budt på stabilitet over 60 minutter. De gode perioder har varet længere end de mindre gode og det er en god udvikling. Ligesom det er en god egenskab, at vi undervejs i kampene hurtigt kan finde tilbage til rytmen og niveauet efter en mindre god periode.

Hvis man konstaterer, at kampene ikke vindes stort, bør man ikke kun kigge på os selv, men også på modstanderne. Der tegner sig et billede af, at rækken over tid er blevet mere jævn. Oprykkerne og holdene med lavere placering i rækken har generelt et højt niveau – ofte i kraft af en god talentudvikling. Noget man i høj grad også kan sige om dagens modstander fra Frederiksberg, FIF. De er kontinuerligt garant for gode ungdomshold på alle årgange på begge køn, men kæmper dog noget med at fastholde talenterne og dermed slå igennem på herresiden.

FIF har indtil videre ”kun” bogført to point, men kendetegnende for sæsonens kampe har været, at de faktisk har været godt med længe i kampen for til sidst at blive sat af. Man ser ofte med unge spillere, at de kan blæse derudad i højt tempo og spille op med de bedste, men at de også hurtigt formår at smide det hele væk. Dette skal vi lukrere på i dag. Vi skal være tålmodige, spille klogt med få fejl. Meget tyder på, det bliver endnu en kamp, der først afgøres i slutfasen.

Vi har fortsat nogle spillere der må sidde bag bænken, men igen i dag er der blot andre der må træde i karakter og udnytte chancen for at bevise deres værd. Der bliver brug for alles ressourcer både på og uden for banen – ikke mindst publikums. Så lad os gøre os ordentlig klar til en rigtig fight, hvor vi går på banen og i hallen for at forsvare den øjeblikkelige førsteplads.

Rigtig god kamp.

– Morten Juul, sportschef

Kampen spilles: Torsdag d. 14. oktober kl. 20.
For mere info om billetter læs her.