You are currently viewing Flere lokale talenter til truppen

Flere lokale talenter til truppen

Igen har vores dygtige ungdomstrænere udviklet dygtige spillere så truppen, som de forgange sæsoner, fuldendes med lokale talenter – 4 af slagsen.

Mads Andersen, 18-årig Rødby-dreng, der på U19 holdet har gennemgået en flot udvikling de seneste 2 sæsoner. Særlig fysisk har han knoklet og lagt lag på.

Alexander Løj, 19-årig Maribo-dreng. Alexander måtte sidde ude en i en del af den forgangne sæson. Han er dog kommet stærkt igen og sluttet godt af med både U19 og 2. div. hvor han har været en væsentlig del af midterblokken i defensiven.

Oliver Jessen, 21-årig Maribo-dreng, der efter en længere afstikker til Sydfyn, returnerede inden denne sæson og har leveret nogle flotte kampe på hold 2. Oliver er meget bevægelig og smidig, ligesom han er stærk, når spillet skal vendes.

Emil Sønderskov, 18-årig Ravnsborg-dreng, ligeledes en spiller med fine defensive kompetencer og et godt blik for spillet frem i banen. Emil har ligesom Mads egentlig et år til gode som U19 spiller, men fra næste sæson kommer den kun til at stå på seniorhåndbold.

Drengene kommer altså til at træne både med hold 1 og hold 2 og skal selvfølgelig spille på det hold, de viser kvaliteter til. Men i udgangspunktet har de fremtiden foran sig og er med for at lære, udvikle sig og være klar til, at chancen byder sig.

Ønsk drengene tillykke med det flotte arbejde, der lønner sig.