You are currently viewing Fejl og afbrændere kostede dyrt

Fejl og afbrændere kostede dyrt

Det blev desværre ikke denne søndag eftermiddag, at vi kom tilbage på sejrssporet.

Gæsterne fra TM Tønder sejrede i en intens kamp med 26-24. Som cifrene antyder, var det to hold, der matchede hinanden godt.

Det var gæsterne, der lagde bedst ud og scorede kampens første 3 mål. Drengene vågnede dog langsomt op og åd sig ind i kampen. Forsvaret og Oliver Larsen stod solidt i den resterende del af 1. halvleg. Angrebsspillet hakkede en smule, men også dét blev bedre som halvlegen skred frem.

Dette gjorde, at vi gik til pause med momentum og en føring på 11-9. Desværre kom defensiven i 2. halvleg hurtigt på glatis og Larsens redningsprocent dalede støt.

Offensivt udviklede kampen sig bestemt ikke som ønsket. Flere fejl sneg sig ind og alt for mange skud blev sendt afsted uden den fornødne kvalitet. Holdene fulgtes ad det meste af vejen, men ca. midtvejs i 2. halvleg tippede kampen over til TM Tønders fordel. Det til trods for, at både Mathias Nikolajsen (direkte rødt) og Kasper Knudsen (3 x 2 min.) blev sendt i bad før tid.

Tønder fastholdt den ekstra skarphed i slutfasen, og kampen blev reelt afgjort, da Rune Schrøder med halvandet minut igen gjorde det til 25-22 i gæsternes favør. En hård en at sluge, for der var bestemt muligheder for point men de blev ikke grebet. På fredag gør vi et nyt forsøg, når Køge kommer på besøg i Lollands Bank ARENA.

Man of the Match blev Daniel Astrup, kåret af Mikkel fra Depot Lolland-Falster. Daniel blev også topscorer med 8 scoringer.