You are currently viewing Færøsk forsvarsklippe skifter omgående til TSØ

Færøsk forsvarsklippe skifter omgående til TSØ

Team Sydhavsøerne har med omgående virkning indgået en aftale med færøske Brandur Halgirsson.

Brandur Halgirsson er 23 år og havde netop taget hul på sin 4. sæson i Ajax København, men skal nu tørne ud for TSØ. Han er venstre back, men er i første omgang udset til primært at dele “tæsk” ud som en del af TSØ’s midterforsvar. Indtil videre har tre mand; Nicklas Petersen, Alexander Nielsen og Daniel Astrup, fordelt ressourcerne mellem sig til de to pladser. Med tilgangen af Halgirsson får vi altså tilført tiltrængte ekstra ressourcer.

Brandur Halgirsson ser frem til at tørne ud for sin nye klub:

– Jeg har hørt meget godt om setuppet hernede med dygtige trænere og dygtige fysioterapeuter, og da jeg samtidig kunne blive boende i København var valget af TSØ meget oplagt. Jeg er meget opsat på at udvikle mig yderligere, og det er endnu en stor grund til at jeg gerne vil spille her.

– Jeg er kommet for at give den gas I forsvaret og spille en stor rolle der. Jeg kommer også med gejst og bidrag til den gode stemning, hvilket jeg glæder mig til at gøre sammen med publikummet i Lollands Bank Arena. Det er et sted, jeg selv har haft svært ved at spille som modstander, fordi stemningen er så vild, så jeg glæder mig til at skabe og mærke stemningen nu på hjemmebane.

Cheftræner Nick Szwiec er selvsagt begejstret for tilgangen:

– Vi har, indtil Brandur kom til, ikke haft en spiller hvis primære rolle lå som forsvarsspiller. Den rolle kommer Brandur til at udfylde og han vil tilføre endnu mere stabilitet og niveau til et forsvar, som har vist både styrker og mangler hidtil i sæsonen. Det er en fed mulighed, vi har fået med den her tilgang, for han dækker godt og benhårdt op, bringer en masse kommunikation, så vores grundbase bliver endnu stærkere. 

– Han er i første omgang tiltænkt en forsvarsrolle, men altså – han er jo kun 23 år, træner fremragende og har mod på at udvikle sig, han er bestemt ikke tabt bag en vogn angrebsmæssigt, så også her ligger der muligheder på den lidt længere bane.

Brandur Halgirsson bliver præsenteret i samarbejde med Steel Engineering, Pejsemontøren, Skippergården og Femern Businesspark.

Halgirsson får trøje nr. 25 i Team Sydhavsøerne.