You are currently viewing Disciplin og stabilitet er alfa og omega

Disciplin og stabilitet er alfa og omega

En flot, koncentreret og stabil indsats i sidste rundes kamp mod HØJ gav to vigtige point. Det var vigtigt for selvtilliden at kunne snuppe pointene fra et af de formodede tophold. Det var en kamp, hvor alle bidrog, ikke mindst vores kære fanklub der i den grad vandt kampen på tribunen – Stærkt!

Skovbakken havde en fornuftig start på sæsonen og er stadig det eneste hold, der har slået divisionens duks fra Grindsted. Men derfra har det pointmæssigt stået stille for Skovbakken; det er blevet til nederlag i de seneste 6 kampe.

De gul/blå fra Århus har til gengæld ikke de store problemer med at lave mål. Anført af de to bombere Anders Gade og Tobias Jørgensen, suppleret af stregspilleren Rasmus Mørup, høvler de boldene i kassen. Problemet har været, at modstanderne også vil være med i legen og har blandt andet i de sidste tre kampe lavet 41, 41 og 38 mål.

Så vi skal ikke lade os narre – gæsterne på lørdag spiller friskt til og vi skal igen være koncentreret og finde den samme diciplin og stabilitet frem, som vi viste i kampen mod HØJ.

Med tanken om at kunne holde 1. søndag i advent med et smil på læben ønskes i alle en god kamp.

– Klavs Bruun Jørgensen, cheftræner.

_______________________

TSØ – IK Skovbakken
Spilles lørdag d.  2. december kl 15.00 i Lollands Bank ARENA

Info om billetter.

Kampsponsor: Cocotten
Man of the Match-sponsor: Lolland Kommune
Boldsponsor: Whitsun Festival
Time out-sponsor: Stark Maribo