You are currently viewing Der skal andre boller på suppen

Der skal andre boller på suppen

Der er absolut ingen undskyldninger for søndagens elendige kamp. Vi havde alle muligheder for at komme sejrrigt ud af det opgør, men vi klaskede, især angrebsmæssigt, sammen.

Jeg har tidligere været inde på, at vi har bokset med forsvaret. I kampen mod Tønder var det noget af det dårligste angrebsspil, vi indtil nu har leveret.

Vi har i løbet af ugen kigget hinanden i øjnene og trænet godt, men garantier kan jeg ikke give. Det vil dog undre mig meget, hvis vi ikke kommer ud af starthullerne topmotiveret for at vaske noget af pletten væk.

Oprykkerne fra Køge har indtil nu hevet 2 point hjem, så det er derfor også et hold, der slås med tingene. De har i sidste uge valgt at hente tidligere landsholdsmålmand, Søren Haagen, ind i truppen i håbet om at forstærke defensiven og bidrage med noget rutine. I angrebet er det især Mikkel Eismark og Sebastian Christensen, der markerer sig.

Favoritværdigheden kan og skal vi på ingen måde skyde fra os, men det kræver helt andre boller på suppen, hvis de 2 vigtige point skal sættes på kontoen.

Med håbet om en kønnere forestilling end sidst ønskes I alle en god kamp.

– Klavs Bruun Jørgensen, cheftræner.

_______________________

TSØ – Køge Håndbold
Spilles fredag d.  17. november kl 20.00 i Lollands Bank ARENA

Info om billetter.

Kampsponsor: Brdr. Pedersen
Man of the Match-sponsor: Ledam
Boldsponsor: Whitsun Festival
Time out-sponsor: Nybolig Maribo og Rødby