You are currently viewing Begge hold tørster efter oprejsning

Begge hold tørster efter oprejsning

To nederlag i træk gør ondt, og det er bestemt ikke noget, vi bryder os om. Det skal vi ikke på nogen måde acceptere. Ja, vi har mødt to hold fra den top-6, vi selv gerne vil være en del af. Men vi har kun momentvis fået leveret det, vi gerne vil og tror på, at vi kan. Forskellen på vores top og bund har været for stor, og i de perioder, hvor vi rammer bunden, bliver vi straffet hårdt af hold som Grindsted og Skive.

Kynisme, tålmodighed og stabilitet er nogle af de ting, vi snakker om og arbejder med, og det er også ting, der vil være i fokus til lørdagens opgør mod Odder.

Vi påkalder os ydmygt favoritrollen i modsætning til de to seneste opgør, men tilgangen og indstillingen skal være den samme; der er ikke noget hold i 1. division, man BARE slår.
Odder kommer også til Lolland med to nederlag i bagagen. Et klart udebanenederlag til HC Midtjylland og derefter, lidt overraskende, et 7-måls nederlag til Tønder på en ellers stærk hjemmebane, så begge hold tørster efter oprejsning.

Odder har efter sidste sæson måtte sige farvel til deres topscore Daniel Lund, så til lørdagens kamp er det især Lasse Rosendahl og Jakob Wolf, vi skal holde et vågent øje med.

Status på vores eget hold er, at efter et alvorligt hold i nakken ser Alexander Nielsen nu ud til at være klar til at svinge venstre armen igen. Kristian Vukman har døjet med en forvredet ankel, men er ligeledes oppe i omdrejninger. Lasse Cieslak, Rasmus Larsen og Brandur Halgirsson er alle tre i bedring – men stadig et stykke fra at ramme hal gulvet.

– Klavs Bruun Jørgensen, cheftræner.

_______________________

TSØ – Grindsted
Spilles lør. d.  7. oktober kl 15.00 i Lollands Bank ARENA

Info om billetter.

Kampsponsor: Sydhavsøernes flytteforretning – Lej1rum
Man of the Match-sponsor: Euro-Workers
Boldsponsor: Whitsun Festival
Time out-sponsor: Cocotten