You are currently viewing <strong>Årets sidste hjemmekamp</strong>

Årets sidste hjemmekamp

Lørdag står der TM Tønder på menuen.

Sæsonen vender, og vi skal møde alle hold forfra.

Vi mødte Tønder i denne sæsons første kamp i på udebane. En kamp vi ser tilbage på, som en meget vanskelig kamp og hvor Tønder spillede de første 40 minutter flot og udfordrede os ganske meget. Vi havde en del udfordringer på deres dygtige skytter og hurtige gennembrud.

De havde en føring på 17-13 i starten af 2. halvleg og fik virkelig sat os under pres. Her viste vi os igen, som vi har gjort så mange gange i denne sæson, at man aldrig skal tro kampen er vundet mod os. Vi fik virkelig vent op og ned på kampen, og på ganske kort tid fik vi vendt kampen på hovedet og kunne trække os ud med en sejr, da vi hørte slutfløjtet.

Der er sket meget siden. Tønder spiller nu anderledes i begge ender af banen, og vi kommer igen på en meget stor opgave. De slog senest Ringsted med et brag, og fik sat vigtige point på kontoen.

Generelt har vi selv haft en opadgående periode og fået 7 ud af de sidste 10 mulige point, og hvor vi både mod Ringsted og Grindsted taber point i sidste sekund. Vi er dog på ingen måde tilfredse og ærgrer os over ikke at få flere point med. Omvendt skal man kunne håndtere det, og hurtigt være klar til næste kamp, da vigtige point igen er på spil.

Det kræver en topperformance fra alle mand, hvis vi skal vinde kampen mod et stærkt og selvtillidsfuldt Tønder hold. Vi arbejder hårdt hele tiden og tror virkelig på, at når de tætte kampe skal afgøres i 2. halvdel af sæsonen, så er vi mere kyniske end hidtil, når vi har mulighederne for at lukke kampen.

Man får intet foræret i denne række, hvor alle hold på dagen kan slå alle – sådan er det bare.

Det handler om at være klar. Vi går efter en sejr og en stærk kamp.

– Nick Szwiec, cheftræner.

_______________________

Kampen spilles lør. d. 10. dec. kl 15.00 i Lollands Bank Arena

Info om billetter.

Kampsponsor: Lolland Kommune
Man of the Match-sponsor: Depot Lolland-Falster
Boldsponsor: BC Catering
Time out-sponsor: Whitsun Festival