You are currently viewing Vukman vender hjem

Vukman vender hjem

Nord skiftes ud med syd, og den blå trøje skiftes ud med en rød – Kristian Lund Vukman vender hjem til Team Sydhavsøerne.

Efter et ophold hos Mors/Thy, hvor han har høstet værdifuld erfaring og fået indblik i, hvad der kræves på liganiveau, trækker storbyen og Lollands Bank Arena heldigvis så meget i ham, at det altså nu er blevet til en ny aftale med Team Sydhavsøerne.

Vuk:

“Det bliver virkelig dejligt at vende hjem igen. Jeg har på nogle punkter lært rigtig meget på mors, ting som jeg helt sikkert kan tage med hjem.

Det er heller ikke nogen hemmelighed, at jeg har fulgt med i TSØ’s kampe de seneste to sæsoner og har utrolig meget respekt for det stykke arbejde, der er blevet lavet.

Et arbejde jeg selvfølgelig håber, der bliver gjort færdigt i år i form af en oprykning til håndboldligaen, hvilket jeg føler alle i og omkring klubben fortjener.

Alt andet lige glæder jeg mig til at arbejde stenhårdt for at fortsætte den udvikling og selvfølgelig til at løbe ind i en fyldt Lollands Bank ARENA i den røde trøje igen.”

Sportschef Morten Juul:

Ligesom Vuk har fulgt os, har vi selvfølgelig også fulgt ham og vedligeholdt dialogen. Vi er sikre på, at vi får en endnu bedre udgave hjem, hvor han skal påtage sig en rolle, der vil ligge godt til ham. Vi får en meget ung trup, hvor han vil være én af dem, der har prøvet mest, så nu skal han også lære fra sig og være med til at stille krav til de øvrige i truppen.

Med Vuk får vi tilført en enormt alsidig spiller. En skytte, en duelspiller, en assistspiller og ikke mindst en klog og bevægelig forsvarsspiller. Og sidst men absolut heller ikke mindst får vi tilført en rigtig fed personlighed. Én alle holder af. Selvom han ikke er lokal, føles det alligevel sådan. Han har spillet ungdomshåndbold og de fleste af sine seniorår i Team Sydhavsøerne.”

Der er lavet en aftale for 3 år og aftalen er kommet i stand i samarbejde med BM Steel Construction og Euro-Workers. Velkommen hjem.