You are currently viewing Vigtig udesejr over Grindsted

Vigtig udesejr over Grindsted

Team Sydhavsøerne spillede sig søndag op på 2. pladsen, efter en 27-32 sejr på udebane over Grindsted.

Der var ellers gang i netmaskerne i kampens indledning, hvor Team Sydhavsøerne lige skulle have indstillet forsvaret. Stillingen var 4-4 efter de første fem minutter. Herefter kom der til gengæld styr på forsvaret, og med 4 scoringer i rap kunne TSØ bringe sig foran 5-8 efter 12 minutter.

TSØ har mulighed for at bringe sig foran 6-10, men brænder flere muligheder på Grindsteds målmand, og efter 20 spilleminutter har Grindsted reduceret til 10-10. Team Sydhavsøerne tager timeout.

Den efterfølgende periode var mere lige, med føringer på skift mellem de to hold. TSØ førte 13-14 efter 25 minutter, og får mest ud af halvlegens sidste minutter. Pausestilling 15-17.

Anden halvleg startede dramatisk, med direkte rødt kort til Nicklas Bjerre Petersen, der angiveligt ramte Bjarke Nybo Jørgensen i maven. Men TSØ lod sig ikke påvirke, og øgede til 17-21 efter 36 minutter. Det blev endda til en femmåls-føring på 19-24 efter 40 minutter.

Grindsted kommer dog med igen, i en periode hvor TSØ ikke kan få sat scoringerne ind. Grindsted reducerer til 23-25 efter 46 minutter. TSØ slipper godt fra en udvisning af Daniel Astrup, hvor to mål af Villads Raahauge betyder at TSØ er foran 24-27 med 12 minutter igen.

Spændingen er top mod slutningen, men stadig med TSØ i førertrøjen. Der står 26-29 efter 53 minutter, hvorefter der blev lidt stilstand . Nicolaj Jørgensen scorer til 26-30 med 3½ minut igen, og så må Grindsted tage en timeout.

Team Sydhavsøerne holder hovedet koldt, og med en scoring af Alexander Nielsen med 12 sekunder igen, bliver det til en udebanesejr på 27-32.

TSØ-topscorer blev Nicolaj Jørgensen med 11 (heraf to på straffe), efterfulgt af Kasper Olsen, Alexander Nielsen og Daniel Sørensen med hver 4.