You are currently viewing VI KRÆVER ALT AF OS SELV FREDAG!

VI KRÆVER ALT AF OS SELV FREDAG!

Det begynder på mange måder at blive alvorligt både for os og for Roskilde. Mens vi kan bide os fast i toppen endnu engang med en sejr, begynder Roskilde snart at lugte nedrykningsfaren for alvor.

Et hold med ryggen mod muren kan blive et grimt møde.  De kæmper med alt, hvad de har, har snart ikke mere at miste og slås som bare fanden.

Deres evne til at slås er kæmpestor – og får de først færden af at kunne overraske, har de mange gange forvandlet det til point… Og her er det værd at bemærke, at det ikke er helt tilfældige modstandere, de har slået.

De har slået rækkens nummer 1 TMS Ringsted, rækkens nummer 2 HØJ og rækkens nummer 3 Skive.  Skive slog de forrige weekend med 7 mål… Den lader vi lige stå lidt.

For selvom det overall er blevet til for få point indtil nu for Roskilde, så har de virkelig også manglet marginaler i mange kampe, hvor de kunne have taget point med hjem, ligesom de har kæmpet med mange skader undervejs.

Vi forlanger virkelig meget af os selv og vores performance og udtryk – vi vil have fredagens 2 point og ved det ikke bliver en nem opgave. INTET kommer let og ALT kræver højt niveau.

Vi så i vores sidste kamp mod Skovbakken, hvordan vi ikke leverede godt nok på alle elementer af spillet, som var ved at koste os 2 point. Vi brænder simpelthen for meget, trods et nogenlunde og fornuftigt spil undervejs. Vi skal være dygtigere og mere koncentrerede når tingene skal afgøres under hele kampen.

Vi kommer til at bringe alt, hvad vi har fredag aften. Alt, hvad vi kan trække, og alt vi overhovedet kan skabe i Lollands Bank ARENA af godt og hurtigt håndboldspil.

Kun en sejr tæller, og det kræver absolut højeste niveau af os.

– Nick Valentin Szwiec, Cheftræner i Team Sydhavsøerne

_______________________

TSØ – Roskilde
Spilles fre. d. 17. feb. kl 20.00 i Lollands Bank ARENA

Info om billetter.

Kampsponsor: Erhvervspark Lolland A/S
Man of the Match-sponsor: BAR2
Boldsponsor: Steens Planteskole
Time out-sponsor: Whitsun Festival