You are currently viewing <strong>Vi har stadig alt at spille for</strong>

Vi har stadig alt at spille for

3 kampe tilbage i sæsonen og alle 4 positioner i top-4 er stadig teoretisk en mulighed. Det er jo dejligt stadig at have alt at spille for. Udfordringen bliver at holde totalt fokus på, hvad vi selv kan påvirke – startende med en hjemmekamp mod Rækker Mølle i Lollands Bank ARENA.

Rækker Mølle har spillet en fornem sæson og startede som lyn og torden. De er allerede, meget fortjent, sikret endnu en sæson i 1. division. I vores første opgør mod dem spillede vi selv en af sæsonens flotteste kampe offensivt, mens vi defensivt havde store problemer med deres duelstærke backs og deres kontraløb.

Netop vores defensiv vil se helt anderledes ud i denne kamp, da vi dels måtte undvære Alex i den første kamp, da han skulle være far. Derudover har vi desværre ikke Brandur til rådighed resten af sæsonen grundet en hofteoperation, som er gået efter planen, men samtidig betyder, at vi først får ham at se igen i næste sæson.

Det betyder at Danni, P og Malthe nu skal løfte endnu mere i vores centrale forsvar. Det har vi fuld tillid til, at de kan bære, og i kampen mod Otterup levede de til fulde og mere op til den tillid. Otterup scorede først deres andet mål efter små 20 minutter! Selvfølgelig stærkt akkompagneret af resten af vores forsvar og vores to dygtige keepere.

Vi håber på en lige så seværdig kamp som i det omvendte opgør og selvfølgelig med de samme vindere.

– Jakob Green, assistenttræner.

_______________________

TSØ – Rækker Mølle
Spilles fre. d. 24. mar. kl 20.00 i Lollands Bank ARENA

Info om billetter.

Kampsponsor: CS Vagt
Man of the Match-sponsor: Slagter Engdahl
Boldsponsor: Vikar Specialisten
Time out-sponsor: Whitsun Festival