You are currently viewing Venstrehåndet målsluger til TSØ

Venstrehåndet målsluger til TSØ

Hvis man regner efter mål pr. antal spillede kampe, starter TSØ sæson 22/23 med nummer et og to på indeværende sæsons topscorerliste.

Rasmus Larsen har sammen med Nicolaj Jørgensen, været en af rækkens største offensive profiler og netop de to kan altså se frem til at gøre hinanden endnu bedre i de kommende sæsoner. 

Tilknytningen vil uden tvivl give holdet en større bredde i offensiven, hvor TSØ i indeværende sæson til tider, har været for afhængig af Nicolajs præstationer. Nu får trænerteamet to forskellige typer at arbejde med på højre back, idet Alexanders force primært ligger i skuddet, mens Rasmus også er god i sit duelspil.

Rasmus er 25 år, og kommer til klubben efter 6 sæsoner i Odder Håndbold, hvor han har været en væsentlig årsag til, at vi har haft det svært mod dem. 

Rasmus fortæller her om sig selv:

– Jeg har igennem hele min håndboldkarriere spillet i og omkring Aarhus og været glad for det, men jeg har følt der skulle ske noget nyt. Skiftet til TSØ virkede derfor meget naturligt både pga. mit ønske om at komme lidt væk, også passer deres håndboldmæssige ambitioner til det jeg stræber efter. 

– Et skifte til en klub som TSØ har de sidste mange år betyder at man kæmper med helt i toppen af 1. div og det er selvfølgelig også det jeg gerne vil være en del af. Og så glæder jeg mig til at spille på en af 1. div fedeste hjemmebaner og prøver at have de passionerede tilskuerne på min side. 

Vi glæder os til at byde Rasmus velkommen til nogle intensive opstartsmåneder, så vi kan stå skarpt til første weekend i september, når det der ligner en meget stærk 1. division, går i gang.

Rasmus Larsen bliver præsenteret i samarbejde med CS Vagt.