You are currently viewing Venindeaften 2022 er aflyst

Venindeaften 2022 er aflyst

Venindeaftenen 2022 aflyses og alle får deres penge tilbage.

Det er et stort ønske fra vores side at denne særlige aften skal gennemføres på det høje niveau, som vi kender. Vi har været i gang med planlægningen, men må erkende, at det ikke kan lade sig gøreat nå det til den planlagte dato d. 6. april og det er for usikkert.


Vi er udfordret af, ikke at kunne skaffe de ting som vi skal bruge, lige som Coronaen stadig er i blandt os. Vi vil ikke være grund til, at folk bliver smittet og vi vil ikke gå på kompromis med det hyggelige og intime arrangement, hvor vi er mange sammen, sidder tæt på hinanden og hilser rigtigt på hinanden. Vi synes, at der skal være plads til et kram uden bekymring.


Det skal være et bekymringsfrit frirum, hvor man kan give hverdagen en pause og hygge sig trygt med sine veninder.


Man tænker måske ikke over, at der er over 100 mennesker, der er på arbejde denne aften og selv om der stadig er længe til april, føler vi os ikke sikre på, at Coronaen ikke vil give os uoverskuelige problemer med, at kunne skaffe den fornødende arbejdskraft. Det har faktisk på dette tidlige stadie allerede været et problem.


På den baggrund har vi besluttet at aflyse Venindeaftenen og samtidig refundere alle billetter.


Hvordan?
Læg din billet i en kuvert med dit kontonummer og aflever den på Folketidendes kontorer i Nakskov, Maribo og Nykøbing. Så vil team Sydhavsøerne overføre pengene til din konto.


Nu melder det store spørgsmål sig nok.
Vender venindeaftenen tilbage? Det tør vi, allerede nu, godt sige ja til.

Men der er ikke fastsat en ny dato.