You are currently viewing Udebanesejr i tæt kamp

Udebanesejr i tæt kamp

Det blev en meget lige første halvleg, dog ofte med Tønder et mulehår foran. 3-3 efter 6 minutter blev til 6-5 efter 10 minutter. Team Sydhavsøerne følger dog godt op, og de to hold følges til 10-10. Tønder får lidt bedre fat, og øger til 12-10 efter 20 minutter, i en periode hvor TSØs angrebsspil blev lidt utålmodigt.

Oliver Larsen havde et par redninger i starten af kampen, men får ikke fat midt i halvlegen, og i stedet sættes Nicolai Neupart i kassen. Det var den rigtige beslutning, for han stod en super kamp.

TM Tønder tager timeout, og den får Team Sydhavsøerne mest ud af. Tønder spiller 7 mod 6, og det giver Team Sydhavsøerne mulighed for at score tre gange i tomt mål, efter et par redninger fra Neupart. Dermed er Team Sydhavsøerne foran for første gang i kampen, med stillingen 13-14 efter 24 minutter. Halvlegen slutter med 15-16.

Anden halvleg starter skidt for Team Sydhavsøerne, der ikke er forberedt på at Tønder går offensivt frem på Kasper Olsen og Nicolaj Jørgensen. Tønder spiller sig på den måde til en 19-16 føring efter 36 minutter, og TSØ tager timeout.

Team Sydhavsøerne vælger en lignende løsning, og går frem på 1. divisions topscorer Kristoffer Vestergaard, der på dette tidspunkt har scoret 11 gange.

Det er stadig helt lige efter 45 minutter, hvor Team Sydhavsøerne får scoret til 23-24. TSØ-forsvaret står fremragende, og Neupart har flere vigtige redninger, og så kan udeholdet trække fra til 24-27 efter 50 minutter. Det bliver også til 24-28, inden Tønder må tage en timeout. Spændingen i kampen bevares, da Tønder får reduceret til 26-28, og 28-30 med 1½ minut tilbage. Tønder får endda en 29-30 scoring på straffe med 30 sekunder igen, men det bliver Daniel Sørensen der scorer kampens sidste mål til 29-31, og dermed sejr til Team Sydhavsøerne. Meget passende, da han blev en vigtig del af løsningen i 2. halvleg.

TSØ-topscorer blev Daniel Sørensen med 9 scoringer, efterfulgt af Nicolaj Jørgensen med 8 og Mikkel Kaagaard med 4.