You are currently viewing Uafgjort mod HØJ efter scoring i sidste sekund

Uafgjort mod HØJ efter scoring i sidste sekund

Det blev en særdeles underholdende topkamp, da Team Sydhavsøerne tog imod HØJ. Som resultatet også signalerer, så var det en meget lige kamp, hvor ingen af de to hold kunne trække fra modstanderen.

Kampens indledning var præget af brændte chancer i begge ender, og stillingen efter 5 minutter var blot 1-1. Men så kom der gang i scoringerne, og efter ti minutter var stillingen 5-5.

TSØ gik ind i et par svære minutter, så HØJ kunne bringe sig foran 6-8 efter et kvarter. Men Team Sydhavsøerne får rettet forsvaret op. Nicolaj Neupart overtager pladsen i målet, og Frederik Sørensen bliver også sat ind – og forsvaret står stærkere. Team Sydhavsøerne scorer tre i træk, til stillingen 9-8 efter 20 minutter. Team Sydhavsøerne er stærkest i første halvlegs sidste halvdel, og 14-12 bliver til pausestillingen 16-14.

HØJ kommer godt ud fra pausen, og får reduceret til 17-17 efter 36 minutter. Men med godt forsvar og et par scoringer fra Daniel Sørensen kommer TSØ foran med 19-17 og 20-19. Team Sydhavsøerne får dog ikke trukket fra, og midtvejs i anden halvleg er kampen helt lige med 22-22. De to hold følges stillingsmæssigt i resten af kampen, dog ofte med HØJ foran med en enkelt.

Med 11 minutter igen er stillingen 24-25, og TSØ går over til 5-1 forsvar med Nicolaj Jørgensen forrest, for at forsøge at bremse HØJs opbyggende spil. Det får dog ikke afgørende betydning, og stillingen efter 55 minutter er 28-29.

De sidste 5 minutter var intense, men ingen af holdene kunne få bolden i kassen. Med 9 sekunder igen tager Team Sydhavsøerne en timeout, og går efterfølgende frem i et pågående helbaneforsvar. Nicolaj Jørgensen følger bolden, og får snuppet den fra Bo Spellerberg. Han går mod mål, og i kampens sidste sekund får han udlignet til 29-29. Publikum jubler som var det en sejr, og selvom vi gerne ville have vundet kampen, så er et enkelt point mod HØJ stadig et godt point.

Man of the Match blev Daniel Sørensen, kåret af Birgitte fra Ledam. Topscorer blev Nicolaj Jørgensen med 8, efterfulgt af Daniel Sørensen med 6 og Kasper Olsen med 5.