You are currently viewing TSØ tilknytter ny stregspiller

TSØ tilknytter ny stregspiller

Med ”kun” to stregspillere i truppen var vi klar over, at vi i indeværende sæson ville være sårbare, da det er en vigtig position, og stregspillerne ofte udsættes for massivt fysik pres i begge ender af banen.

Nu skete det, der ikke måtte ske. Nemlig, at én af disse to stregspillere, Daniel Astrup, er ude med en alvorlig skade i længere tid. Ærgerligt, idet Daniel har en stor andel i TSØ´s stabile defensiv og øjeblikkelige fine placering.

Derfor har Team Sydhavsøerne med øjeblikkelig virkning hentet stregspiller, Villads Raahauge Jensen, hos vores konkurrenter i 1. divisionsklubben FIF. Her har Villads gang i en rigtig flot sæson og ligger således på en femteplads på topscorerlisten, ligesom han har en central rolle i defensiven. Derudover har han en fin historik i klubber som Ajax og HØJ, hvor han tidligere har gjort ondt på os.

Blandt andet af disse årsager har vi i TSØ en forventning om, at Villads ikke bare går ind og lukker et hul, men på sigt også tilføjer ekstra kvalitet til holdet, når Daniel er klar igen. Der er således lavet en aftale for indeværende sæson og yderligere to – frem til 2024 med Villads.

Trænerteamet glæder sig over tilknytningen og udtaler:

”Villads er en spiller, vi har et stort kendskab til gennem mange år med mange svære kampe mod netop ham og hans tidligere hold.

Villads er en spiller med niveau på absolut øverste hylde på stregen i begge ender og det er utrolig god timing for os, at det er lykkedes os at tilknytte ham netop nu og at der netop har været en kapacitet i rækken på den position. Han har særligt det seneste år lagt niveauer på hans angrebsspil og særligt afslutningerne, hvor han er blevet langt mere afslutningsstærk.

Rent sportsligt mangler vi akut hjælp til at kunne opretholde vores niveau i defensiven over en hel kamp. Særligt med Daniel Astrup ude i mange kampe – men selv med Daniel klar, har vi brug for endnu en spiller, der kan gøre sig gældende i den centrale del af vores midterblok. Med respekt for de bagspillere, der pt. har taget et slæb på stregen offensivt og på uvante pladser i forsvaret, så har vi brug for deres kompetencer andre steder, og vi regner derfor med, at Villads skal ind og tage et stort ansvar med det samme.

Første kamp for Villads bliver derfor allerede i den sindssygt spændende kamp næste fredag mod Ajax, hvor vi håber at se en fuldstændigt fyldt Bavnehøj Hal.”

Selv glæder Villads sig til at komme i den røde TSØ-trøje:

”Da jeg blev kontaktet af TSØ, var jeg ikke i tvivl om, at det var en mulighed jeg ikke kunne sige nej til. Hele det professionelle setup i og omkring klubben samt den enorme fankultur, man har hernede, tiltaler mig utroligt meget.”

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang og forhåbenligt at kunne bidrage yderligere til holdets allerede rigtig flotte start på sæsonen.”

Det er lykkedes at hente Villads med opbakning fra en af vores loyale partnere – Ringtved A/S.

Velkommen til Villads!