You are currently viewing TSØ taber med en enkelt til Ajax

TSØ taber med en enkelt til Ajax

Det blev de brændte chancers kamp for Team Sydhavsøerne, da Ajax vandt med en enkelt i Maribo. TSØ var hæmmet af, at Nicolaj Jørgensen måtte udgå med en finger der var gået af led, efter bare tre minutter.

Første halvleg var præget af usikkerhed for begge hold. Ajax kommer foran 2-5, men med Niels Dahl og Lukas Eichwald som drivkræfter i angrebet kommer TSØ tilbage til 6-7 efter 17 minutter.

Men Ajax’ keeper har gode redninger, og TSØ kan ikke bryde gennem deres forsvar, og så brændes der chancer på stribe. Første halvleg slutter målfattigt med 9-11.

Så var der mere gang i målscoringen i anden halvleg. TSØ får udlignet til 12-12, og publikum vejrer morgenluft. Det bliver også til 16-16 i en ret lige periode.  Men så får TSØ overtaget i en periode hvor Ajax spiller 7 mod 6, og laver fejl. TSØ kommer foran med 22-19 med 13 minutter igen.

Der står 22-20 da der kommer et rigtigt skidt minut, hvor TSØ bliver straffet for at spille 7 mod 6 og lave fejl – på samme måde som TSØ straffede Ajax kort forinden. Ajax kommer foran 22-23 med 9 minutter igen, og det får Team Sydhavsøerne efterfølgende ikke rettet op på.

Det bliver endda til 22-25, inden Team Sydhavsøerne må sætte alle sejl til. Trods forsøget på en slutspurt, ender kampen med et etmålsnederlag til Ajax København på 26-27.

Man of the Match blev Villads Raahauge, kåret af Løve Apotek hvor Ole Apoteker havde sendt sin trænerkollega fra HMH, Jacob Schandorf til kåringen. Villads Raahauge blev desuden topscorer med 8, efterfulgt af Daniel Sørensen med 4 scoringer og Alexander Nielsen med 3.