You are currently viewing TSØ sled Roskilde op til sidst

TSØ sled Roskilde op til sidst

Team Sydhavsøerne sled Roskilde op til sidst, og vandt 34-29.

Fra start var TSØ uden Nicklas Bjerre Petersen, Alexander Nielsen, Oliver Larsen og cheftræner Jakob Green, der var ude med Corona.

Team Sydhavsøerne var desuden ramt på stoltheden efter de to seneste nederlag i Jylland, så der var noget at bevise. Det blev dog ikke i første halvleg at hjemmeholdet fik vist sine bedste sider. TSØ spillede 7 mod 6, og fik sat fine scoringer ind, men på den anden banehalvdel fik Roskilde også scoret mange mål.

Faktisk fulgtes de to hold i hele halvlegen, for hver gang TSØ var kommet foran med 2 eller 3, så fik Roskilde udlignet kort efter. De hurtige Roskildekeepere løb simpelthen lige gennem TSØs lidt offensive forsvar.

Kort inden pausen var TSØ kommet foran med 18-16, men en brændt chance der ville have givet en tremålsføring, betød i stedet en Roskildescoring i tomt mål i sidste sekund, og dermed en 18-17 pausestilling.

Anden halvleg var lige så tæt i det første kvarter. 19-19 blev til 24-24 efter 41 minutter, men det er på dette tidspunkt at Team Sydhavsøernes forsvar begynder at se rigtigt fornuftigt ud. Team Sydhavsøerne sætter bolden ind på de fleste chancer (ikke alle), men til gengæld holdes Roskilde fra at score i lange perioder. TSØ har tilsyneladende slidt Roskildespillerne op!

31-29 er det tætteste Roskilde kommer på en udligning, for deres helbanepres slår ud til Team Sydhavsøernes fordel, der scorer kampens sidste 3 mål, og vinder 34-29.

Man of the Match blev en (endnu engang) velspillende Daniel Sørensen, kåret af Michael Gullits fra 2010 Vin & Velsmag. TSØ-topscorer blev Nicolaj Jørgensen med 9, efterfulgt af Daniel Astrup med 7 og Villads Raahauge med 6.