You are currently viewing TSØ-sejr i brændte chancers kamp

TSØ-sejr i brændte chancers kamp

Sejr over HC Odense i en kamp der var præget af brændte TSØ-chancer. Det blev dog til en 31-30 sejr.

Kampen startede lidt nervøst, med to brændte muligheder i kampens indledning. Første TSØ-scoring kom således efter 3 minutter, og efter 5 minutter var det HC Odense der var foran 2-3.

De to hold fulgtes godt ad, da der blev brændt lidt for meget i begge ender. 3-3 efter 10 minutter blev til 8-8 og 10-10 efter 20 minutter. Odense spillede 7 mod 6 i denne periode, og det havde ikke den tilsigtede virkning. Team Sydhavsøerne kumme nemlig øge til 15-12. Men Odense, der gik tilbage til 6 mod 6, havde bedst held med afslutningerne op til halvleg, for tavlen viste 15-14 ved pausen.

Til anden halvleg var Oliver Larsen kommet på mål, og han indleder med to redninger i træk. Men Odense bider fra sig, mens TSØ fortsat brænder. Odense kommer foran 16-18 efter 36 minutter.

Team Sydhavsøerne begynder heldigvis at blive mere effektive, og for vendt stillingen til TSØ-føring 21-20 efter 41 minutter. Der sniger sig et par afbrændere mere ind, og så kommer Odense foran 23-24 efter 50 minutter.

Men TSØ er heldigvis robuste i denne sæson, og lader sig ikke slå ud. Selv når det ikke kører optimalt, så formår holdet i denne sæson, at kæmpe sig til sejre.

Meget bedre angrebsspil og et par vigtige redninger af Oliver Larsen giver Team Sydhavsøerne overhånden. Nicolaj Jørgensen scorer tre i rap til 30-27 efter 26 minutter.

Odense går op i helbanepres, og får held til at score to gange i kampens sidste minutter. Men det ender med en TSØ-sejr på 31-30.

Man of the match blev Nicolaj Jørgensen, kåret af Mikkel Hansen fra Depot Lolland Falster. Nicolaj blev også topscorer med 11 mål (heraf 2 på straffe), efterfulgt ad Daniel Sørensen med 7 og Villads Raahauge med 5.