You are currently viewing TSØ – Puma – Sport 24 forlænger aftale

TSØ – Puma – Sport 24 forlænger aftale

Puma Denmark har forlænget sin produktaftale med TSØ for de næste 4 år.

Puma har været samarbejdspartner med TSØ i 15 år, hvor begge parter har været meget tilfredse med samarbejdet. Puma vil derfor være tøjleverandør sammen med Sport 24 i de næste 4 sæsoner yderligere.

Sten Larsen Team Sport Manager i Puma Denmark fortæller om baggrunden for fortsættelsen af samarbejdet:

”Vi hos Puma lægger vægt på, at TSØ er en klub, der sportsligt satser på de unge spillere, og samtidigt vil være med i den bedste ende af Dansk Håndbold. Samtidigt lægger vi vægt på det historiske lange samarbejde, vi har haft sammen, som også gør at vi har stor tiltro til ledelsen i TSØ omkring det sportslige, økonomiske samt ledelse, som er blevet bevist i de sidste mange år. Vi ser frem til fortsat mange års samarbejde.”

Martin Kock, ejer af Sport 24 Nykøbing F., er også meget stolt og glad for samarbejdet med TSØ gennem mange år:
”Det er vigtigt for os at samarbejde og støtte op om de lokale klubber. Og der er TSØ en vigtig samarbejdspartner for os. Puma har for os altid været en stabil og troværdig leverandør gennem alle årene, derfor ser jeg også frem til fortsat mange års samarbejde.”

Bjarne Schultz fra TSØ fortæller om den nye aftale med Puma og Sport 24 Nykøbing F.:
”Vi har i alle årene haft et fantastisk samarbejde, derfor ser vi frem til 4 år mere i Pumas tøj og det gode samarbejde med Sten Larsen og Martin Koch Sport 24 Nykøbing F.”

På billedet ses Salgskoordinator TSØ Bjarne Schultz, Team Sport Manager i Puma Sten Larsen og direktør Sport 24 Nykøbing F. Martin Koch.