You are currently viewing TSØ fik revanche i målrig hjemmesejr

TSØ fik revanche i målrig hjemmesejr

Team Sydhavsøerne vælger at spille det meste af kampen 7 mod 6 i angrebene. Hvilket både gav masser af TSØ-scoringer og kontramuligheder til udeholdet fra Odder. Det bliver således også en meget lige start, hvor stillingen efter 10 minutter er 8-8.

I de næste par minutter får TSØ ikke ordentligt fat i Odders skytter, og Odder kommer foran 11-13 hvilket får Team Sydhavsøerne til at tage en timeout. Det skulle vise sig at være det helt rigtige, for efterfølgende stod forsvaret meget stærkere, godt hjulpet af Nicolai Neupart, der har overtaget pladsen i målet. 4 mål i træk uden at Odder fik scoret, gav en TSØ føring på 15-13 efter 20 minutter.

Et par tvivlsomme dommerkendelser gav to udvisninger til Team Sydhavsøerne, hvilket gav Odder lidt mere spillerum. De når op på 18-17 efter 25 minutter, men så snart alle mand er på banen igen overtager Team Sydhavsøerne initiativet. Forsvaret er stabilt, og i angrebet scorer TSØ tre gange i træk til pausestilling 21-17.

Anden halvleg starter mindre godt. Et par fejlafleveringer i angrebet betyder at Odder kan reducere til 23-21 efter 35 minutter. Derefter sætter TSØ sig på den næste periode, og går fra 23-21 til 27-21 efter 40 minutter. Det får Odder til at tage timeout, hvorefter de går frem i et mere offensivt forsvar, hvor de primært går efter at bryde samspillet mellem Nicolaj Jørgensen og Kasper Olsen. Det virker også i en periode, hvor Odder får reduceret til 28-26 efter 45 minutter.

Men i TSØ-målet står en velspillende Neupart, der blandt anden laver kampens detalje; Odder kommer i angreb mens TSØ-målet er tom efter et 7 mod 6 angreb. Neupart løber mod mål, kun en anelse foran Odderspilleren. Han kan ikke nå at vende rundt, og vælger at dække målet med ryggen til – og redder, til stor jubel hos publikum.

Team Sydhavsøerne spiller gode angreb, og øger til 32-28 efter 50 minutter. Selv i en periode hvor Team Sydhavsøerne har to mand udvist på samme tid, forhindres Odder i at score. Der står således 35-31 med 5 minutter igen. Resten af kampen bliver der byttet mål i hurtigt tempo, og kampen ender med en sejr på 39-35 til Team Sydhavsøerne.

Man of the Match blev Nicolaj Neupart, kåret af Kim Solberg fra BC Catering. TSØ-topscorer blev Nicolaj Jørgensen med 10, efterfulgt af Villads Raahauge med 9 og Mikkel Kaagaard og Nicklas Bjerre med hver 5