You are currently viewing TSØ fik lektion af HCM

TSØ fik lektion af HCM

TSØ fik en håndboldlektion af topholdet HC Midtjylland, i et 20-30 nederlag på hjemmebane.

Kampens indledning skulle blive meget sigende for resten af kampen. TSØ skød i en parade, i målmandens hænder og på stolpen, og så var HCM kommet foran 1-3 efter 5 minutter. Men i den efterfølgende periode fik TSØ bedre fat, og det så faktisk fornuftigt ud ved stillingen 6-6 efter 15 minutter. Det skulle dog vise sig, ikke at være tilfældet.

HC Midtjylland spillede et effektivt offensivt forsvar, og når TSØs profiler ikke ramte dagen, var det særdeles svært for hjemmeholdet at bryde gennem forsvaret. Jyderne kunne derfor udnytte deres vakse fødder, og stille og roligt øge sit forspring, så der ved pausen stod 11-17.

Et stykke ind i anden halvleg spillede de to hold lige op, men det tætteste TSØ kom på en reducering var 14-20 efter 39 minutter. Men med 16 minutter tilbage gik det galt – 5 scoringer i træk betød en 10-målsføring på 16-26 til HCM, og så var kampen reelt afgjort. TSØ havde ikke modsvaret til de effektive jyder, og kampen slutter ved stillingen 20-30.

Man of the Match blev Alexander Nielsen, kåret af Holger Schou Rasmussen og Martin Boesen fra Lolland Kommune. TSØ-topscorer blev Nicolaj Jørgensen med 5, efterfulgt af Alexander Nielsen med 4.