You are currently viewing TSØ besejrer topkonkurrenten Grindsted

TSØ besejrer topkonkurrenten Grindsted

Team Sydhavsøerne besejrede topkonkurrenten fra Grindsted med 31-29, efter en spændende og meget lige kamp.

Team Sydhavsøerne startede for fuld hammer, og kom foran 4-0 efter 5 minutter. Forsvaret stod godt trods langtidsskade til Daniel Astrup. I stedet fik både Nicholas Skytte og Gustav Murel meget spilletid.

Men Grindsted er et godt hold, og de fik kæmpet sig tilbage i kampen i en periode hvor TSØ brændte lidt for mange chancer, og GGIF fik udlignet til 7-7 efter 16 minutter. De to hold fulgtes til 12-12, men et skud forbi mål og en god målmandspræstation i jydernes mål betød at gæsterne kunne gå til pausen med en 13-15 føring.

Team Sydhavsøerne gik dog motiverede ind til anden halvleg, og reducerede til 17-17 efter 34 minutter. Et par udvisninger gjorde det sværere for TSØ at følge med, og så kunne Grindsted øge til 23-25 efter 19 minutter. Det fik Jakob Green til at kalde timeout, og det skulle vise sig at være det helt rigtige, for resten af kampen kæmpede TSØ en vis legemsdel ud af bukserne. Oliver Larsen har en vigtig redning, og TSØ kommer på 25-25. Ved 27-27 får Team Sydhavsøernes stregspiller Nicklas Bjerre Petersen direkte rødt kort, men TSØ kæmper bare videre. Oliver Larsen har yderlige to redninger på et særdeles vigtigt tidspunkt, og så øger TSØ til 29-27. En udvisning til Nickolas Skytte med 1½ minut tilbage ændrer ikke ved, at Team Sydhavsøerne kæmper sig til en sejr på 31-29.

Man of the Match blev Nicolaj Jørgensen, kåret af Holger Schou Rasmussen og Heino Knudsen fra Socialdemokratiet Lolland. TSØ-topscorer blev igen Nicolaj Jørgensen, med 16 scoringer (heraf 4 på straffe), efterfulgt af Kasper Olsen med 4.