You are currently viewing TSØ – Ajax 31-28

TSØ – Ajax 31-28

Man siger at målmænd vinder håndboldkampe. Men Oliver Larsens mange redninger var ikke nok, da TSØ tabte 31-28 i Bavnehøj Arena.

Villads Raahauge fik som ventet TSØ-debut fra start, hvor han skiftede med Kasper Olsen når TSØ var i angreb. I angrebet skulle der nemlig være plads til Nicklas Bjerre Petersen, der kvitterede med to af TSØs første tre scoringer. Det var i øvrigt Team Sydhavsøerne der startede kampen bedst, trods at Nicolaj Jørgensen havde været sløj, og ikke trænede med torsdag.

Oliver Larsen startede i målet, og havde seks redninger i kampens første 10 minutter. Nicklas Bjerre og Nicolaj Jørgensen scorer til 2-4 og 2-5, og så var Ajax ellers tvunget til en timeout allerede efter 12 minutter. Det brugte Ajax fornuftigt, og de fik reduceret til 5-6.

Der blev gået til stålet, og TSØ fik først Villads Raahauge udvist, og et halvt minut senere Nicolaj Jørgensen med sin anden udvisning (han forlod banen på den forkerte halvdel). Men der blev kæmpet, og stillingen ændrede sig ikke i denne periode midt i første halvleg. Det blev dog Ajax der derefter får reduceret til 7-7, efter 20 minutter. Publikum får det brag af en kamp de er kommet for, for de to hold scorer på skift til 9-9 og 12-12 ved pausen.

Ajax kommer bedst ud fra pausen, og får tre straffekast i kampens første fire minutter. Det betød en Ajax-føring på 16-13 efter 35 minutter. Team Sydhavsøerne har svært ved at få angrebsspillet til at køre, og stillingen efter 40 minutter er 18-16.  Ajax scorer to gange mere, i en periode hvor forsvaret ikke hænger sammen, og så er TSØ presset til at tage en timeout. Med et kvarter igen er stilling i Bavnehøj 21-17, selvom Oliver Larsen har haft 13 redninger på dette tidspunkt.

Kampens første scoring fra TSØ-fløjene faldt efter 47 min, med Daniel Sørensens mål til 22-19. Det bliver også 23-19, hvorefter der går fire minutter uden scoringer – TSØ tager timeout, og det første der sker er at rappe Gustav Murel scorer. MEN – så får Nicolaj Jørgensen sin 3. udvisning, og så er han ude resten af kampen.

TSØ brænder chance efter chance, og Ajax kan øge til 25-20 efter 53 minutter. TSØ kæmper sig lidt tilbage til 26-24 efter 56 minutter, og der bliver trods alt ikke givet op. Kasper Olsen scorer to gange i en periode hvor TSØ har to mand udvist. Oliver Roepstorff fra Ajax har gjort ondt på TSØ denne aften, og med sit 10. mål scorer han til slutresultat 31-28.

TSØ-topscorer blev Niklas Bjerre Petersen med 7, efterfulgt af Nicolaj Jørgensen med 6 og Kasper Olsen med 5. Kampens TSØ-spiller må klart være Oliver Larsen, med en flot redningsprocent.