You are currently viewing Tre U19 spillere på kontrakt

Tre U19 spillere på kontrakt

I tråd med strategien om at gøre bruge af lokale unge spillere, indlemmes tre U19 spillere i truppen fra den kommende sæson.

Der er tale om Malthe Højgaard, der allerede sidste år som 1. års U19 spiller fik sin debut på Team Sydhavsøernes 1. hold og derudover var én af de bærende kræfter på både U19 og 2. divisionsholdet. Malthe, der er stregspiller, gennemgik en flot udvikling i den seneste sæson og endte med at blive kåret til årets spiller på 2. divisionsholdet.

Malthe bliver én af tre stregspillere i truppen, da Villads Raahauge og klubben, er blevet enige om at opsige aftalen.

Derudover tiltræder Alexander Løj, der ud over en afstikker til Vejle Idrætsefterskole, altid har spillet i HMH Maribo. Alexander er en stor dreng med et hårdt skud og med fine defensive kompetencer. Sammen med Malthe dannede han på både U19- og 2. divisionsholdet midterblok i forsvaret. Alexander kan både bruges som bagspiller og stregspiller.

Slutteligt tilknyttes U19 holdets topscorer og venstre fløj Frederik Kiszka Juul. Som de andre to har Frederik haft glæde af samtræning med både 2. divisions- og 1. holdet. Når man overmatches, må man gøre sig lidt mere umage og det kommer over tid til udtryk i udviklingen. Frederik har været scoringssikker både fra fløjen, men også på straffekast og blev ved afslutningen kåret til årets spiller på U19 holdet.

Vi glæder os til at følge drengene som fortsat skal være bærende kræfter på U19 holdet og 2. div. og forhåbentlig bliver det også til spilletid på 1. holdet.