You are currently viewing Topholdet HØJ gæster Lollands Bank Arena

Topholdet HØJ gæster Lollands Bank Arena

Som altid ser vi særligt frem til kampen mod HØJ. De senere år har Fredins tropper lagt flere og flere lag på med en større og større bredde, og et mere og mere gennemarbejdet koncept.

Sidste år tog de så det sidste skridt mod at forblive et tophold ved at være et sikkert spillende hold, der sjældent smider point og formår at slå til, når det gælder. Det må man sige, de er fortsat med i år – de er det hold i rækken, der pt. ser absolut mest stabile ud.

Alle andre ser ud til at kunne hive niveauer fra alle hylder, mens HØJ formår at hive deres fra øverste hylde det meste at tiden. De perioder, hvor de hænger lidt, har Frank i målet formået at lukke ned. Vi har dog set små sprækker i holdet, som både mod Aarhus HC og Grindsted sagtens kunne have smidt både det hele og det halve, men hvor de alligevel slap med skrækken. Det definerer jo også et klasse mandskab, men giver alligevel os andre tro på, at det alligevel kan lykkes.

Vi møder et hold, der gerne vil løbe rigtig hurtigt, og hvor man skal lykkes med sine egne angreb for ikke at blive straffet med det samme i den anden ende.

Defensivt bliver det helt afgørende, at vi er klar på vores skift, dueller og hvor højt, vi skal ramme de forskellige spillere – afhængig af hvem, der er inde. Det gjorde vi aldeles flot mod Roskilde, hvor det lykkedes at krølle flere af deres profiler helt ned.

Det ubesejrede mandskab må vi se, om ikke vi kan give en kold dukkert fredag aften. Det er ofte bare nogle helt særlige kampe, hvor der er langt mere på spil end de 2 point på tavlen.

Hvem husker ikke sidste år, hvor HØJ smider bolden de sidste sekunder af kampen og Nicolaj scorer i samme sekund, så HØJ smider point… Hallen gik amok!

Kan vi ramme den spænding, tænding og energi igen, venter der en stor aften.

Vi glæder os – vi håber at se jer til et brag! Meget bedre bliver det ikke!

Sportslige hilsener
Nick Valentin Szwiec
Træner Team Sydhavsøerne

_______________________

Kampen spilles fre. d. 28. okt. kl 20.00 i Lollands Bank Arena

Info om billetter.

Kampsponsor: Brdr. Pedersen A/S 
Man of the Match-sponsor: LF Stillads
Boldsponsor: Whitsun Festival
Time out-sponsor: Vinhuset Maribo