You are currently viewing Top-3 er indenfor rækkevidde

Top-3 er indenfor rækkevidde

I de to første kampe i 2023 er vi lykkedes med dét, som vi ikke kunne i sæsonens første halvdel. Nemlig at vinde de tætte kampe. Det betyder alverden, selvfølgelig for stillingen sort på hvidt, men også alt det, som ikke kan tælles eller måles. Humør, selvtillid og momentum følger ofte i kølvandet på sådanne sejre. Vi er megaglade for, at det i de sidste par kampe er tippet vores vej. Vi er dog ikke blinde for, at der stadig er masser at optimere på. Dog synes vi, at vi har rykket os rigtig meget på detaljer i både defensiv og offensiv i løbet af kamppausen.

Nu står vi overfor et Skovbakken-hold, som altid er en drilsk størrelse. I den omvendte kamp skuffede vi os selv ift., hvordan vi gerne vil afvikle kampene og det endte med det måske mest smertelige nederlag i sæsonen, fordi vi ikke præsterede på nogle parametre, som vi skal præstere på hver eneste kamp – fx engagement og sammenhold. Heldigvis er vi kommet langt videre, men det føles stadig som noget, der skal revancheres. Ikke overfor Skovbakken, men overfor os selv.

Nu har vi spillet os i en situation, som vi har stået i et par gang i løbet af sæsonen; muligheden for at bide os fast i top-3. Vores ambition er uden tvivl at holde os inde i topkampen og vi glæder os til at spille i Lollands Bank ARENA igen, som kan tilskrives en stor andel i sejren mod Skive.

Rigtig god kamp

– Jakob Green, assistenttræner.

_______________________

Kampen spilles lør. d. 4. feb. kl 15.00 i Lollands Bank ARENA

Info om billetter.

Kom med til Vildt Sponsorcykelløb fra kl. 13-14.
Læs mere her.

Kampsponsor: Team Sydhavsøernes Landmandklub
Man of the Match-sponsor: Cocotten
Boldsponsor: Whitsun Festival
Time out-sponsor: Nybolig Maribo og Rødby