You are currently viewing To år mere med Sebastian

To år mere med Sebastian

Sebastian Minor Hansen har forlænget den kontrakt med klubben, der stod til udløb efter denne sæson.

Den 24-årige lærerstuderende fra Roskilde har sat sin underskrift på en ny toårig aftale og lægger dermed to år mere til sit ophold i Team Sydhavsøerne, der begyndte i sommeren 2022, hvor han kom til klubben fra Roskilde.

– Først og fremmest er jeg rigtig glad for at være på holdet. Det er en fed trup med nogle gode gutter, hvor det bare fungerer. Det vil jeg gerne fortsætte med, og så er det et fedt setup på træningssiden, der giver mig mulighed for at forbedre mig, og det er dét, det handler om, siger Sebastian Minor Hansen, der også gerne vil træde ud af Oliver Larsens skygge.

– Det er jo vilkårene – især på målmandsposten – når der er én, der gør det rigtig godt, men jeg håber da på mere spilletid i den kommende sæson, når “Oli” er væk, lyder det fra den over to meter høje keeper, der har dannet målmandspar med Oliver Larsen, der efter denne sæson skifter til ligaklubben Mors-Thy.

På trods af den begrænsede spilletid, har Sebastian vist højt niveau de gange, hvor han er blevet sendt på banen. Således står han med én af rækkens højeste redningsprocenter, dog på væsentlig færre skud end fx Oliver, der med afstand har flest redninger i rækken.

Som tidligere annonceret har vi i TSØ hentet en keeper mere ind i skikkelse af Nichlas Ludvigsen fra Vendsyssel. Hvordan hans styrke ligger forhold til Sebastian Minor Hansen, har han ikke den helt store anelse om.

– Jeg kender ham ikke udover de par gange, vi har mødt Vendsyssel i denne sæson, og der har han gjort det godt, så jeg håber, vi bliver et godt og stærkt målmandspar, der kan supplere hinanden godt, siger Sebastian Minor Hansen, der ikke tænker på at blive førstekeeper.

– Det er ikke noget, jeg har tænkt over. Jeg er her for at blive bedre, og det er det, jeg forholder mig til. Så må jeg se, hvem træneren vælger.

Cheftræner, Klavs Bruun Jørgensen tror på, at målmandsduoen kan blive stærk i den kommende sæson.

– Jeg er glad for, at det er lykkedes at beholde Sebastian. Han har sine klare forcer, når modstanderen kommer tæt på ham i nærskud, da han fylder rigtig meget, og netop skuddene fra fløj og ydersiden af backs er nogle afslutninger, vi gerne vil give væk på den offensive måde, vi gerne vil dække op på, siger Klavs Bruun Jørgensen, og tilføjer:

– Jeg har en rigtig god mavefornemmelse i forhold til den målmandsduo, vi kan præsentere for den kommende sæson. Jeg tror, det bliver mere et par, end det har været i denne sæson. Jeg tror, de to keepere kommer til at supplere hinanden rigtig godt.

I TSØ glæder vi os til at følge Sebastians fortsatte udvikling. Spillersponsorer for ”Seb” er KS Værktøj og SleepCph