You are currently viewing Tilbage på sporet med sejr

Tilbage på sporet med sejr

Der skulle “andre boller på suppen” til aftenens kamp, og ihvertfald blev indsatsen vekslet til en sejr, da Køge Håndbold blev sendt hjem med 23-20.

Publikum og TSØ-bænken kom hurtigt op af stolene gentagne gange, da vi fik en decideret flyvende start på kampen.

Forsvaret stod godt og Oliver Larsen lukkede totalt af. Vi lukrerede på dette til at bringe i front med 5-0. Faktisk skulle der gå 11 minutter før gæsterne kom på tavlen ved Nicholas Nielsen.

Så kom der en anelse mere grus i maskineriet herfra. Forsvaret og “Oli” stod stadig fornuftigt, men offensivt hakkede det noget mere, trods lovende takter fra bl.a. Pauli Mittun. Det betød en pausestilling på 12-7 i TSØ’s favør.

Til gengæld begyndte vi 2. halvleg ganske rædselsfuldt. Et par afbrændere og forsvarsfejl og vupti, Køge Håndbold var med i kampen igen ved 12-10.

Det var dog en stakket frist for udeholdet, for hurtigt fik vi greb om kampen igen. Efter 43 minutter gjorde en som altid godt kæmpende Daniel Astrup det til 18-13 og 5 minutter senere hed stillingen 21-14 og kampen syntes afgjort.

Storsejren udeblev dog, da Køge på ny åd sig ind i kampen mod slutningen. Sejren var dog aldrig i fare.

Vi vinder 23-20 og sikrer os dermed 2 tiltrængte points til kontoen. Topscorer blev Pauli Mittun med 7 mål. Målvogter Oliver Larsen blev af Birgitte Ledam kåret til Man of the Match.

På fredag (24/11) venter en svær udekamp mod HØJ. Næste kamp i Lollands Bank ARENA er lørdag den 2/12 hvor Skovbakken kommer på beøsg.