You are currently viewing Team Sydhavsøerne sender igen en spiller videre til ligaen

Team Sydhavsøerne sender igen en spiller videre til ligaen

Det er altid med ærgrelse, men også stolthed, når vi lader en spiller få opfyldt sine mål om at spille liga. I dette tilfælde er det keeper Oliver Larsen, der viste store præstationer i sæsonen 22/23, særligt da det spidsede til mod slutningen og i oprykningskampene viste ligaklasse. Dette kastede også tilbud af sig – heriblandt ét, han ikke kunne sige nej til.

Oliver havde egentlig kontrakt i 24/25 også, men klubben har fået en kompensation og ønsker naturligvis ikke at stå i vejen for vores spilleres drømme.

Om sit kommende skifte udtaler Oliver:

Det har altid været min drøm at spille i ligaen, så at det nu bliver en realitet, er jeg utrolig stolt af.
Jeg har været virkelig glad for min tid i TSØ – og den er heldigvis ikke helt slut endnu. Det er en fantastisk klub med faciliteter, træningsmiljø, organisation og opbakning i højeste klasse, hvilket giver ærgerrige og træningsglade håndboldspillere, som mig selv, alle muligheder for at udvikle sig og drive sit talent til nye niveauer. Derfor skylder jeg selvfølgelig en stor tak til klubben samt alle de håndboldglade folk, der slår turen forbi Lollands Bank ARENA.
Jeg håber at kunne bruge min sidste sæson i TSØ til at øge mit niveau yderligere, ligesom jeg vil gøre alt for at slutte så godt af som muligt sammen med resten af holdet.

Der er i dette tilfælde heldigvis god tid til at finde en god erstatning, da Oliver først skifter 1. juli 2024, efter den sæson, der for TSØ starter d. 3/9 i Aarhus HC.