You are currently viewing Team Sydhavsøerne ansætter direktør på fuldtid

Team Sydhavsøerne ansætter direktør på fuldtid

Efter at Team Sydhavsøerne har været drevet primært af frivillige kræfter siden starten for 20 år siden, har ledelsen nu valgt at ansætte en direktør på fuldtid, der skal varetage den daglige drift samt udvikle nye forretningsområder de kommende år.

Overvejelserne har vi haft igennem flere år, men det har været uhyre vigtigt at vi kunne finde en med både de rette kompetencer, men som også har hjertet for Team Sydhavsøerne med og det synes vi er lykkedes med ansættelsen af Morten Harkjær Nielsen.

Morten Harkjær Nielsen har været direktør i Maribo hallerne siden 2009 og har således et rigtig godt og indgående kendskab til Team Sydhavsøerne, der er en rigtig stor samarbejdspartner med Maribo hallerne. Morten Harkjær Nielsen har desuden arbejdet flere år i ”håndboldverdenen”, både som træner og konsulent.

Der er stor vækst på Sydhavsøerne i denne tid og vores butik vokser år efter år, så set i det lys er det, det rigtige tidspunkt, at ansætte en direktør, der kan have 100 % fokus på at drive og udvikle Team Sydhavsøerne de næste mange år.

Skiftet finder sted d. 1. november 2022 og der vil i den anledning blive afholdt en lille seance for at markere skiftet. Der vil komme yderligere info når vi kommer lidt tættere på d. 1. november.

På vegne af bestyrelsen

Carl Christensen
Formand