You are currently viewing Stod måbende på sidelinjen

Stod måbende på sidelinjen

Femte kamp på 17 dage, det er ikke hvad vi normalt er vant til. Inden jul så jeg frem til dette program, da jeg tænkte at alle spillere ville komme friske tilbage efter en fin juleferie og tre ugers fornuftig genstartstræning i januar. Jakob Green, Jacob Baagøe (fysisk træner) og jeg lagde planer for hvor intensivt vi skulle træne.

Alt det blev der skudt en hvid pil efter, og udsigten til et så intensivt kampprogram i februar skræmte en smule, med tanke på den skadesliste der byggede sig op, og som når vi kigger tilbage ikke er blevet mindre.

Inden kampen mod FIF var jeg dog igen fortrøstningsfuld, de flere faste førsteholdsspillere har steppet op, og taget ansvar. De unge ræve har suppleret med fandenivoldskhed og mod. Men da Lasse Højgård dagen før kamp slog hovedet og Frederik Elmkjær måtte forlade banen efter 15 minutter på Frederiksberg, tænkte jeg, det var dråben – kan vi bære det?

Endnu engang måtte jeg stå lidt måbende ude på sidelinjen og se drengene være under maksimalt pres og alligevel stå/hænge sammen og kæmpe sig til endnu en sejr. IMPONERENDE.

Hvad kan I så se frem til tirsdag aften? Endnu en sejr? Det håber jeg selvfølgelig, men tag ikke fejl af Odense HC.

Selvom de ligger i den nedre del af tabellen, har de kun tre gange i denne sæson scoret under 29 mål og det er i særdeleshed anført af højrebacken Dines Kjeldgaard, og de 2 skydemaskiner Jacob Lyck og Rasmus Levinsen. Når deres 6 mod 6 spil og skuddene ikke helt lykkes er de ikke blege for at spille 7 mod 6, og det løser de for det meste rigtigt fornuftigt.

Jeg håber vi kan skrive en mand eller to mere på holdkortet til kampen og hvis ikke, får vi endnu engang brug for at I er på lægterne til at agere 8. mand.

God Kamp!

– Klavs Bruun Jørgensen, cheftræner.

_______________________

TSØ – HC Odense
Spilles tirsdag d. 20. februar kl 20.00 i Lollands Bank ARENA

Info om billetter.

Kampsponsor: Holger Fenger Gruppen
Man of the Match-sponsor: Lollands Bank
Boldsponsor: Steens Planteskole
Time out-sponsor: Helmuth Nielsen VVS