You are currently viewing Stærkt forsvar gav kæmpesejr

Stærkt forsvar gav kæmpesejr

Spænding var der ikke meget af denne lørdag eftermiddag i Lollands Bank Arena. Til gengæld var der masser at juble over. TM Tønder blev knust med sikre 32-19.

Til kampen måtte den færøske forsvarsklippe, Brandur Halgirsson, undværes. Til førkampsarrangementet afslørede cheftræner Nick Szwiec, at han håbede de resterende kunne rykke tættere sammen i bussen med tanke på Brandurs rolle i forsvaret. Trænerens håb blev i den grad efterlevet. Fra start af pumpede hårdtarbejdende Nicklas Bjerre Petersen og Daniel Astrup kræfterne ud af de sagesløse gæster. Hvad end der kom forbi de to bomstærke gutter tog Oliver Larsen i målet sig af.

Bevares, angrebsspillet var da i glimt også glimrende her til eftermiddag, og vi fik da også den syleskarpe udgave af Nicolai Jørgensen at se, særligt i 1. halvleg. Men det var først og fremmest i defensiven, at kampen blev vundet over de 60 minutter.

En pauseføring på 15-8 blev lynhurtigt udbygget til en timålsføring i 2. halvleg og herfra var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Koncentrationen blev holdt og TM Tønder blev altså sendt hjem med et sjældent stort nederlag. En meget, meget flot kamp af TSØ-gutterne.

Mikkel fra Depot Lolland-Falster kårede plankeværket Oliver Larsen til Man of the Match. Nicolai Jørgensen blev topscorer med 8 mål efterfulgt af Nicklas Bjerre Petersen, Alexander Nielsen, Lasse Højgaard og Niels Dahl med hver 4.

Der venter én kamp mere inden julepausen. På lørdag venter en tur til Odder, hvor der er kampstart kl. 15.00.