You are currently viewing Stærk slutspurt gav sejr

Stærk slutspurt gav sejr

Tre i træk! For tredje kamp på stribe skulle samtlige ressourcer graves frem – og samtlige negle bides ned – før jubelen kunne bryde løs. Skovbakken blev besejret med 29-28.

Der var lagt op til stor håndboldfest i Lollands Bank Arena, hvor nærmest ingen tilskuerpladser stod tomme og der bl.a. var opbakning fra et trecifret antal ungdomsspillere fra moderklubben HMH. Det årlige sponsorcykelløb inden kampen gjorde også, at partnerne – sammen med de nye og meget talstærke polske supportere fra FLC – bød TSØ-spillerne velkomne til en særdeles festlig kulisse.

Den store håndboldfest lod dog vente længe på sig. 1.halvleg blev en rodet affære, hvor gæsterne var bedst. TSØ-forsvaret manglede power og sammenhængskraft og Skovbakken sendte bolden i nettet hele 17 gange bag Oliver Larsen. Samtidig brændte vi for meget og Skovbakken gik til pause foran 17-15.

Det så heller ikke ud til at blive meget bedre i 2. halvleg, hvor især de store afbrændere gjorde at presset steg som kampen skred frem. Faktisk skulle vi helt hen til kampens absolutte slutfase før kampen tippede helt over til vores fordel. Bagud 24-28 med 5 et halvt minut igen blev en perfekt periode sat sammen, da det var allervigtigst – og den resterende del af kampen blev vundet med 5-0. Sjældent har Lollands Bank Arena kogt så meget ved slutfløjt. Et meget stærkt comeback og to vitale point sat ind på kontoen.

“Det er vindermentaltet, det her. Vi gør tingene virkelig svære for os selv med alle de afbrændere, men vi bliver ved med at tro på tingene og nu er det tredje gang i streg vi vinder på den her måde”, sagde en lykkelig cheftræner Nick Szwiec umiddelbart efter kampen.

Topscorere blev Nicklas Bjerre Petersen og Nicolai Jørgensen, begge med 6 fuldtræffere.

Man of the Match blev Sebastian Minor Hansen – kåret af Kenneth fra Cocotten – som stod en blændende 2. halvleg.

Næste kamp er også en hjemmekamp. Det er i skolernes vinterferie, hvor Roskilde Håndbold kommer besøg i Lollands Bank Arena – det er fredag den 17.2. kl. 20.00.