You are currently viewing Spar Nord sikrer talentudvikling

Spar Nord sikrer talentudvikling

Talentudvikling er et vigtigt indsatsområde for Team Sydhavsøerne, og vi har til denne sæson 10 lokale spillere i en førsteholdstrup på 21. Det kunne ikke lade sig gøre uden ressourcer, og vi er derfor glade for at Spar Nord er kommet med som ny partner – med sponsorat af en række af de unge spillere.

– Vi vil rigtig gerne give tilbage til de landsdele, vi er en del af. Og så er Team Sydhavsøerne med til brande Lolland-Falster som en spændende landsdel. Så det er også for at bakke op om det, som Team Sydhavsøerne gør, fortæller Brian Skov Henriksen, der er direktør for Spar Nord Lolland-Falster.

Men han er også imponeret af det træningsmiljø, der tilbydes de unge, og som på sigt skaber store muligheder for drengene: – Træningsmiljøet i Team Sydhavsøernes er unikt. Det er drenge, der har spillet her i området hele deres barndom, som nu kan tage det op til seniorniveau og måske spille om at komme i den bedste række på det tidspunkt.

– Jeg ved, hvor meget det betyder at få lov til at udleve din drengedrøm. Det betyder bare noget for et ungt menneske at få en kontrakt. Det giver lige et boost til, at man tænker ’jeg kan noget, og jeg skal noget’, fortæller Brian Skov Henriksen.

For de unge spillere er det en fantastisk mulig at komme på kontrakt. – Det er fedt at få en kontrakt i den landsdel, man kommer fra, og i det projekt, som Team Sydhavsøerne er i gang med, fortæller venstrefløjen Victor Murel. Stregspilleren Malte Højgaard supplerer: …og så er det et godt træningsmiljø, hvor man udvikler sig hele tiden.

Vi sender en stor tak til Spar Nord Lolland Falster, for at hjælpe til at vi kan videreudvikle vores unge talenter.

På billedet ses Brian Skov Henriksen (i sort) sammen med Malte Højgaard, Alexander Løj, Victor Murel, Rasmus Koppelgaard og Frederik Kiska Juul – alle sponseret af Spar Nord.